/ Life of Sofie /

Lördag 19 Juni 21| Great days behind and great days ahead

God kvääääll allesammans!! Tror tiden att skriva detta inlägg kommer trilla över på klockslaget till söndag, men äsch, det är forfarande lördag!! Vilka dagar jag haft! Har haft så trevligt och kommande dagar ska jag ha lika trevligt, men först ska jag återberätta lite om de senaste dagarna! 
 
I torsdags jobbade jag och senare på eftermiddagen åkte jag in till stan för att möta upp Gina och käka på Garba! Alltså dra mig baklänges hur vackert stället var? Det var INSANE!! Hade jag fått bestämma hade alla ställen sett ut sådär i hela Stockholm, t.o.m. ställen som O'Learys och Harrys, haha! Vi hade jättemysigt och det var roligt att få catcha upp om allt igen! 
 
Igår skulle jag äntligen få träffa min älskade Alexandra, jag var nästan pirrig i hela kroppen påväg till henne, hahaha!! Å att hon är här för att stanna? Aeeee nyp mig jag är så lycklig, jag är äntligen komplett!!!! Hennes lägenhet var supernice och ojjjj vad jag ser fram emot alla våra häng där och på balkongen, så glad för hennes skull! 
 
Våra munnar gick i ett när vi drack bubbel och käkade vattenmelon, precis som det ska vara! Men när klockan slog 14.00 insåg vi att det var dags att dra och röra oss in mot stan! Vi skulle möta upp hennes kompis Hanna och hennes kollega på Kappa Bar! Vi skulle kolla på fotbollsmatchen och även om jag inte är en fotbollsentusiast så var det så spännande att se Sverige spela och det är bara då jag kollar fotboll, haha! Vi hade skitkul och så kul att Sverige vann!! 
 
Vi rörde oss vidare efter matchen till Magnussons för att fortsätta hänga och dricka. Dock vid 21 rörde jag och Alexandra oss hem till henne och där väntade iskall pepsi max, perfekt<333 Min pappa hämtade mig lite innan 23 och när jag kom hem däckade jag raklång på sängen efter en fantastisk dag. Var så lycklig in i själen att min bästavän äntligen är hemma! 
 
Idag har vi hängt på stranden med André, Emelie, Daniel, Paulina och barnen och det har varit superhärligt! Det var så sjukt varmt och jag tog även årets första dopp! Det var inte jättevarmt men jag hade fan bestämt mig för att bada, haha! Nu på kvällen har jag och H haft filmkväll med min brorsa och jag fick se Resident Evil för första gången, CGI på den tiden var ett skämt, hahahahah. 
 
Nu ska jag strax sova, för imorgon bär det av till Yasuragi!! Som jag längtat efter detta och satan vad trevligt det ska bli! Jag känner ju mig typ sist ut i Sverige som ska testa Yasuragi, haha! Jag och H ska stanna två nätter så vi ska minsann hinna med allt!! Så på Yasuragi ska jag verkligen anamma miljön och försöka varva ner så mycket jag kan, så det betyder att vi hörs när jag kommit hem! 
 
Hoppas ni haft en fin helg!! PUSS<3333
 
En bildbomb från Garba, jag kunde verkligen inte sluta f.o.t.a.!!! En restaurang helt i min smak! Dock var varken jag eller Gina speciellt nöjda med maten, tyvärr. Men vi vill gärna ge det en till chans och gå dit för deras frukost och bakverk, så återstår att se hur det är! 
Vattenmelon och bubbel på Alexandras fina balkong, det är en riktig utomlandskänsla där!! 
En god burgare på Kappa, jag var inte besviken! 
Vi bestämde att vi skulle shotta för varje mål och det var väl tur att det bara blev ett, haha! 
Häng på Magnussons! 
Strandhäng, superhärligt!!