Onsdag 30 Juli 08| Tv-kväll

Life of Sofie Permalink1

Hej alla söta läsare, igår var vi på Classic Car Week, det var hur kul som helst. Det var massor med folk, hälften av alla där var fulla. Vi fick se massor med fina bilar, raggar-bilarna som registrerat sig, det var över tusen bilar, så himla många! Det  var så roligt en gång när man satt där vid vägkanten så kommer två ungar i en liten cykelbil som hade också registrerat sig där, då kom det fram en kille som skrek: " Burna, burna!" Gud vad folk skrattade, det var också en rosa bil som körde förbi och gissa vem som satt där? ELVIS! Då skrek jag till han: " Tjena Elvis!" Då skrek Elvis: "Tjena" Sen började han sjunga, gud vad vi skratta jag, Stina och Moa. Vi var där från fem till tio, så vi var där länge. Vi träffa även grannarna som var där, vi var nära på att få åka med i deras raggar-bil, men det blev aldrig av. När vi var hemma på kvällen så kolla vi på Sex And The City, sen la vi oss vid ett. Jag vakna vid tolv, sen åt vi frukost och efter det åkte vi in till Mora. Moa och Stinas föräldrar skulle shoppa... Till vilka? Stina och Moa fyller ju år på Fredag, så det kanske är till dem, hmmmm... Jag köpte bara en bok och lite godis till ikväll för vi ska kolla på Crowned först, sen Pussycat Dolls 2, sen Project Runway, sen Sex And The City, sen Sex And The City och till slut någon rolig film. Så det blir massor, nej nu ska jag lägga in bilderna så hörs vi kanske imorgon, ha det bra!

 En cool senaps-gul-raggar-bil!
 En snygg turkos-raggar-bil.
 En fin tomat-röd-raggar-bil!
 En fin-rosa-raggar-bil.
 Grannarnas fylle-bil!
 Stina prova en mycket fin klänning *ironisk*
 Jag prova en skitsnygg klänning, hehe inte!

Ja det var alla bilder, ha en fortsatt bra dag!

Kortdags!

Life of Sofie Permalink0
Nu har vi spelat kort massor med gånger, jag har förlorat och vunnit. Alla gånger vi spelat har vi kört vänd-tian. Vi ska spela nu igen.. Visar lite bilder.

 Stina delar ut korten.
 Bra kort? Från v. en tia, kung och en knäckt..

Tisdag 29 Juli 08| Lunchdags!

Life of Sofie Permalink0

Hej alla söta läsare, tänkte bara skriva ett kort inlägg och en bild, eftersom vi ska äta lunch alldeles strax. Idag har vi varit ute i det fina vädret, jag har läst en bok och så har vi spelat kort. Vi har också även flyttat all ved som stod ute till vedboden men vi är fortfarande inte klara, jobbigt! Idag ska vi till Rättvik igen på kvällen för det är någon tävling med alla raggar-bilar, så det ska bli kul, vi kanske badar också. Nu lägger jag in bilderna sen kanske jag skriver senare, ha det bra!

 Här är bordet vi alltid spelar kort på, fint!

Till top