Sista dagen av sommar

Life of Sofie Permalink0
Sista dagen i augusti, sista dagen av sommar. Vi går mot kyligare tider, det märks. Igår somnade min mormor in. Som när det blir en ny säsong på bara en dag, höst till vinter, vinter till vår, vår till sommar och sommar till höst, allt sker så ofattbart snabbt. I förrgår hade vi lite värme kvar, men igår försvann allt. Puts väck. Kylan är här nu och den stannar ett tag. 
 
Men.... Sedan kommer en ny säsong och värmen stiger försiktigt in innanför tröskeln. Den är så välkommen. Men nu, nu är det kyligt i ett långt tag och jag accepterar det nog med tiden. Det finns inget annat än att vänta ut det. Om ett tag smeker solen min hy och solstrålarna värmer mitt ansikte. Om ett tag. 
 
Mormor, du var värmen en kall vinterdag och den starka solen en sval sommardag. Jag älskade dig så och jag kommer älska dig varje dag. Tack. Från botten av mitt hjärta, tack. För all den kärlek du hyste till oss och alltid menade väl. Världen blev lite kyligare igår och ett tomrum har lämnats. Vila i frid älskade nana, jag kommer sakna dig ♥
 
 
Till top