/ Utomlands /

Onsdag 28 Augusti 19| 5 dagar in

Tjaaa tjaa bloggen!! Minns ni när alla bloggare hade den hälsningsfrasen när de vloggade? Haha, dags att ta tillbaka den!! 
 
Hoppas allt är bra med er! Här rullar det på och vi njuter varje dag av värmen och sol och bad. Vill aldrig inte ha det så här bekvämt igen. Vi åker nerför vår hiss som är legit precis vid vårt rum, går utför hissen och så är vi framme vid poolområdet och sen går vi nåra meter så är vi vid stranden och havet?! Såååå himla underbart!! Så ja, vi njuter på! 
 
Sedan jag sist bloggade åkte vi som sagt in till Larnaca city och det har vi gjort varje kväll nu, men dock inte igår kväll, då stannade vi här i området. City är mysig och det finns många goda restauranger! Jag är oftast van vid att mat som är vid strandpromenaden är turistfällor men de restauranger vi käkat på har varit jättegoda?? Så nice!! 
 
Vi ska åka in till city ikväll med för mat och drinkar tänkte vi. Men imorgon tror jag faktiskt vi beger oss till Ayia Napa och Nissi beach! Även om det är så bekvämt att bara gå ned till vår egna strand så måste vi ju se annat med, förfan!! Man måste ju se vad Cypern har att erbjuda, hah! Vi köpte varsina cyklop idag med, så imorgon ska vi snorkla, och vad passar bättre än Nissi beach liksom?! 
 
Nu ska jag börja avrunda och fixa mig i långsam takt, så skönt att inte stressa! 
 
Puss!!! ♥
 
Färgglad fontän i Larnaca city!
Vi käkade god mexikansk mat på Royal Ris Restaurant - Margarita Bar & Mecixan restaurant. Men jag insåg vid huvudrätten att vi inte ska beställa in några mer förrätter för jag kan aldrig avsluta huvudrätten (fast vem hade ens kunnat utan förrätt??) och det är så onödigt! Tog givetvis doggy bag, men ändå! 
Saint Lazarus kyrkan! Så fin!
Drinkar på Old Market. 
Eftermiddagshimlen.
Middag på Aldente i måndags när jag och H firade ett och ett halvt år ihop! 
Vi käkade lite yogurtglass på YogArtist, så yummy! 
Larnaca by night! 
Igår käkade vi på Ocean Basket. 
Så fin restaurang, faktiskt därför vi gick dit, haha. 
Hur lyxig frukost här på hotellet? Hash browns är bland det godaste jag vet.