Torsdag 30 Mars 17| Soon gone

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans! Jag som skrev i forna inlägget att nu var jag tillbaka, hah! Vilket skämt. Okej, om jag hade fått välja så hade jag skrivit inlägg varje dag framför sjukdom. Förra veckan insjuknade jag i halsfluss och må jag säga att halsfluss är en av de jobbigaste "enkla" sjukdomarna, avskyr det så. Jag blir så himla seg (okej, vem blir inte men nu handlar det om mig!) och kan inte göra något. Jag som har blivit så manisk kring att vara produktiv sedan det nya året var inte alls glad förra veckan för jag fick inget gjort. 
 
Men att göra inget satte ju spår, nu är jag nästan tillfrisknad helt och hållet. Fast i lördags så kunde jag inte göra någonting eftersom då var ju min älskade Cornelia på besök!!! Det gick ju absolut inte att missa. Vi sågs redan vid lunch för att käka lunch med Carlos och Robert på O'Learys. Det var jättemysigt att catcha upp med dem med! 
 
På kvällen drog vi oss till Strandvägen 1 där vi hade reservation. Riktigt fin miljö men maten är nog inget att hänga i granen, känns mer som ett bra hak. Jag provade även deras burgare och ja, nu vet jag. Att prova burgare på restauranger som har massa olika val är inte gott. Man har blivit så bortskämd med restauranger som nischar sig på burgare och då fungerar inte sådana här restaurangburgare, nej, det får räcka med det nu. Enligt min åsikt i allal fall, haha! 
 
När vi kom tillbaka till orten gick vi till vår lokala nattklubb där jag inte varit på år och dar och hur kul skulle det inte bli med min forna lokalavapendragare? Vi hade jättekul och roligt att se gammaltnytt folk igen. Fast är dock rätt trött på den klubben nu, eller är jag bara generellt festtrött? Ingen aning! Återstår väl att se. 
 
Så jag hade en toppen helg med min älskade Connebanan, längtar tills vi ses igen, vilket förhoppningsvis inte dröjer långt tills dess! Längtar tills hon kommer hit och stannar för gott, vem kan lämna älskade Stockholm för gott, eller hur Cornelia? ;-) 
 
Idag så har jag vaknat med all världens energi i kroppen för idag åker jag nämligen till Malmö, till mina älskade kusiner! Har packat klart 80 % av grejerna så därför kände jag att jag kunde skriva ett inlägg här, ska röra mig mot flygplatsen om cirka 2 h så det är stencoolt! Kanske får låna någon av mina kusiners datorer där borta och uppdatera er, annars återkommer jag nästa vecka. Då ska jag fanimej inte vara sjuk *peppar peppar* och ha världens energi att blogga skiten ur er, haha. 
 
Ha det så bra peeps så hörs vi, puss på er! ♥
 
Såå gott med quesadillas! 
Innan vi skulle käka ville Cornelia knäppa lite bilder där man ska se "casual" ut, som att man inte är medveten, men vilket alla sådana bilder 100 % består av medvetenhet, haha. Jag avskyr sådant men fick ställa upp, haha!
Kan inte dölja min skrattattack över situationen.
Denna var perfekt, haha!!!
Time to order some food!
Min mat!
Denna drink gör mig aldrig besviken. Godaste Amaretto Sour!
Tagen på bar gärning när jag njuter av min drink. 
Jag och min bästa!
Alltid kul med Snapchat filter på klubben! 
Till top