Tisdag 29 September 15| The end is near

Life of Sofie Permalink0
Hej allesamans. Har varje dag sedan i lördags tänkt: "Nu ska jag blogga!", men så har det bara inte blivit av. Jag vet inte varför, jag har haft lite tid då och då men ändå liksom inte tagit tid för att blogga. Kanske för att det är roligare ibland att skriva vad man gjort de senaste dagarna än att varje dag skriva något ointressant, men om man kanske väntar några dagar har det hänt någonting! 
 
Så vad har jag gjort dessa dagar? I lördags så var familjen över till en god vän till oss som förlorat sin make nyligen, så vi var där för att beklaga sorgen och sörja med henne, verkligen ett trist sammanträde.. På kvällen funderade jag på att gå ut men övervägde och stannade sedan hemma. 
 
I söndags gymmade jag ensam, körde på crosstrainern i 50 minuter, var helt slutkörd efteråt. Var hemma en stund innan familjen gick på husvisning. Tyckte det var ett väldigt fint och intressant hus, men nu är inte jag chefen hemma och den som pungar ut pengar, så vi får se, lol. Vi åkte sedan och käkade på Sibylla, då följde Bella med också! På kvällen spelade vi kort med mamma och dansade till gamla låtar, lite som ett zumbapass! 
 
Igår så hade jag planer på att åka och shoppa med Bella och Pierre. Jag hämtade upp Bella och påvägen till Pierre inser jag att det är något märkligt med bilen. När vi väl kommer fram till Pierre så dör bilen och går inte att starta. Vi inser att det är batteriet det är fel på, så vi går runt och knackar på alla hus och frågar om de har startkablar hemma. Nästan ingen hade?!?!?! Hur kan man ej ha?!?! Men till slut hade en man det och försökte hjälpa oss, men det var hopplöst. Bilen var helt död. Under denna tid hade jag kontakt med mamma om hur vi skulle göra osv.. Ringde tillslut bärgningsbil och det dröjde ju ett jävla bra tag. Vi hann beställa pizza på Onlinepizza innan någon kom. När han kom visade han mig vad problemet var, tydligen hade någon rem gått sönder så det orsakade alltihop. Han bärgade inte bilen då, utan vi lät den vara där.
 
Medan åkte jag, Bella och Pierre till banken för att Pierre skulle uträtta något. Under tiden ringer mamma mig och bestämmer att nej, men vi ska bärga bilen. Så jag får ha kontakt med både henne och honom samtidigt, jag var helt slut. Han kom och hämtade nycklarna hos oss och bärgade sedan bilen till verkstaden, fy vilken jobbig dag det var. Vilket jävla problem att ha bil?! En dag att minnas, fo' sure, haha! 
 
På kvällen gymmade jag med Emelie, Cornelia & Alexandra, träffade sedan Rita och Bella någon timme innan jag åkte hem. Kollade på filmen "Bröllopskaos" på Netflix. Grym fransk komedi, rekommenderas till alla, så rolig! Idag så har jag hängt med Alexandra och Emma. På kvällen har jag gymmat med Emelie, cyklade i 35 minuter och sedan körde vi övningar, det var kul! 
 
Nu ska jag duscha och sedan lägga mig, är rätt trött. Imorgon blir en lång dag, ska till Sollentuna c med Cornelia och sedan fika med en familjevän. Måste hitta lite saker i Sollentuna imorgon, hoppas verkligen jag hittar allt!!!! Vill bocka av saker från min shopping lista, det är sådan belåtenhet, haha! 
 
Ha det så bra så hörs vi, puss på er! ♥
 
I lördags hos vår familjevän ♥
Jag och Bella käkade sedan hamburgare på vår lokala burgare ställe. Varje vecka har de nya och olika hamburgare. Denna består av cheddarost, marshmallow och björnbärsmarmelad. Det vidrigaste jag ätit, fyfan.
Bränna lite kalorier, älskar min träningsklocka! 
Kalorierna är tillbaka....
Sorglig bild...
Bella är en legend som går med morgonrock och tofflor! 

Träningsnytt

Inköp Permalink0
Träningströja från märket SOC från Stadium - 399 kr
Träningstights från NIKE - 499 kr 
 
Träningsklocka från märket FitBit som inhandlades på ElGiganten för 1385 kr men mamma var snäll och betalade en del som födelsedagspresent. Nu, inte mer träningssaker på länge! Jisses vad det är dyrt! 

Torsdag 24 September 15| SOON WEEKEND!!!

Life of Sofie Permalink0
Hallå allesammans. God förmiddag på er! Idag fick jag en ordentlig sovmorgon, såå skönt. Trots att pappa kom in i mitt sovrum men då hade jag tack och lov vaknat, men med bara några sekunders marginal. Om han hade kommit in tidigare hade jag inte blivit glad!!!!! Lol. 
 
Igår så jobbade jag och det hade blivit lite fel i systemet så vi var två tjejer i butiken, det är en gång på miljonen det händer, allvarligt! Vi hade blivit dubbelbokade så jag jobbade med min kollega Hanna. Vi hade väldigt kul och tiden gick fort! Lunchade även med Rita, bra med många kompisar på samma arbetsplats, haha! Jobbade från 17.00 på Hugo Boss & Ralph Lauren till stängning, gick rätt snabbt. Träffade min gamla klasskamrat som börjat jobba på en restaurang i närheten. Säger ju det, folk man känner överallt, haha! 
 
Efter så träffade jag Bella & Pierre, fast jag var dödstrött. Vi myste hemma hos Bella och tog det lugnt, precis vad jag behövde. Men vid 01.00 behövde jag min sömn så då åkte vi hem. Fick verkligen världens största leende på läpparna när jag såg sängen och när jag la mig ner i sängen var jag nog världens lyckligaste, HAHA!!! 
 
Idag så har jag hunnit inte göra så mycket, vaknade för en stund sen! Men ska städa mitt rum, träffa Isabelle på en fika och ikväll ska jag träffa min älskade Emma. Ska även hinna gymma, aaaah!! 
 
Nej nu ska jag avrunda. Imorgon är det löning, som jag längtat!!!! Vi hörs senare sötisar, puss på er! ♥
Till top