/ Life of Sofie /

Måndag 31 Augusti 20| Slutet

God kväll allesammans! 
 
Har precis läst min kursintroduktion och studiehandledning. Jag sitter här, samtidigt glad men samtidigt jävligt ångestladdad, haha! Kan inte förstå att ännu en sommar har svept förbi och att jag har haft ett sommarlov på 3 jävla månader?! Det är helt galet! Friheten att aldrig behöva ha något på huvudet är passé men samtidigt är jag också glad för jag är närmre mitt mål och det är dags för rutiner igen! 
 
Helgen som varit har varit toppen! Fredagen spenderades i Uppsala med H och han tyckte om stan precis som jag förväntade mig. Uppsala är verkligen helt fantastisk! Å maten och stället var supernice, dit ska vi definitivt tillbaka till! Lördagen tog jag det lugnt hemma, agerade taxichaffis åt min syrras smink-kunder (varav ena var Hannah Graaf, hur otippat haha???) och sedan degade jag ännu mer hemma. Kollade på Jeffrey Epstein dokumentären, vilken jävla sinnessjuk man. 
 
Igår vankades det papillonträff och det skulle vi såklart delta i då båda våra fina hundar är papillons! Det var första gången för mig (oops!!) och absolut inte sista. Så kul att se hundarnas olika personligheter och få gosa med valpar, aahh!!! Efteråt gjorde vi lite ärenden i Barkarby och sedan blev det käk på Subway, perfekt söndagskäk, haha. När jag var hemma igen passade jag på att städa mer och förbereda i god tid inför alla festligheter som komma skall! Sedan traskade jag över till H väldigt sent men så kikade vi på film innan vi sov gott för kvällen! 
 
Idag har jag duschat och gjort mig i ordning för veckan, donat här hemma och hängt med H och njutit av sista dagen av frihet... Jag ska kika lite Youtube och sedan troligtvis lägga mig för kvällen, en lång vecka väntar och jag ser sååå fram emot den! Trots slutet på sommaren, börjar faktiskt hösten och det har också en speciell plats i mitt hjärta! 
 
Vi hörs senare. 
 
PUSS!! ♥
 
Fantastiska Uppsala och Fyrisån! Där nere till vänster ligger restaurangen vi åt på! 
En av entréerna till restaurangen! 
Vårt käk! MUMMA! 
Älskade inredningen, verkligen slungas tillbaka till Medelhavet! 
I paradiset! 
Jag t.u.p.p.a.r. av????
Värd bild!!