Måndag 26 December 16| God fortsättning!

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans. Eller god natt. Samma visa, vad ska man säga vid denna tid på dygnet? Jag tänker dessutom inte ändra datumet trots att jag är fullt medveten om att det blivit ett nytt dygn. Men tisdag 27 december blir inte förrän jag vaknar, så ni inte tror att jag är bakom flötet, LOL.
 
Hur har eran julafton och resterande dagar sett ut för er? Vi brukar vanligtvis åka ned till Malmö vartannat år och i år skulle vår tradition egentligen igenfalla men vi bestämde oss för att stanna hemma och mysa istället. Nästa år hoppas jag dock på att vi är i Förenta Staterna (världens bästa land) och firar med mina mostrar. Det skulle vara så kul! 
 
Vi hade i alla fall en jättemysig julafton, startade morgonen med risgrynsgröt som vi alltid gör. Skulle orsaka villervalla om vi inte åt risgrynsgröt. Nej, det finns icke på kartan! Jag lyckades även fånga mandeln! Till min besvikelse såg jag dock att pappa lagt i mer än en, snacka om att ruinera min lycka blixtsnabbt. Tack pappa. 
 
När det var dags för Kalle Anka så kom även Bella förbi, så himla mysigt att ha henne hos oss. Vi fikade och tittade på samma program man sett 21 gånger. Jag kan alla repliker och scener, inget skämt. Men traditioner är till för att hållas, eller hur? Tror det blir minst 21 gånger till! 
 
Vi åt middag rätt tidigt för att vara oss, men med mer styrka i köket så går allt snabbare. Jättemysigt att få vara med familjen, äta god matt och ha det gott. Min älskade älskade familj som jag värderar allra högst på denna planet. När vi diskat klart belönade vi oss med våra klappar. Jag blev så nöjd och det blev vi alla. Något jag dock kommit i underfund med på äldre dar är att, ju äldre man blir, desto mer uppskattar man att ge än att få, för det finns inget bättre än att få skämma bort de man älskar. De förtjänar allt och lite till ♥
 
På kvällen blev det ombytta roller, vi drog till Bella och hennes familj och firade den sista biten av julafton med dem och några av deras vänner. Där var det fest och vi dansade och hade trevligt. Vi sa att vi skulle stanna en stund men den stunden blev 4 h, det är lyckat! När vi kom hem vart det mars i säng, tack för denna julafton alla inblandade. Jag är alltid tacksam! 
 
Igår så var det juldagen och juldagen innebär hemvändarfest på ortens klubb. Kändes skumt att festa på en söndag, men alltid kul att "testa" nytt! Vi var ett gäng tjejer samlade hos en tjejkompis som heter Agnes innan vi begav oss till klubben. Eftersom det var så många ansikten som man inte sett på länge var det tid att catcha upp allt som hänt och som kommer ske, fanns även tid för beerpong men jag föredrog att prata. Ni som vet, ni vet! 
 
Vi drog ut tidigt och jag stannade ända till stängning. Det var en lyckad utekväll och det var kul att få se bekanta ansikten igen efter ett långt tag. Skakade rumpa till många låtar med mina fina vänner och bara tog vara på timmarna. Jag slutade dricka rätt tidigt så imorse vaknade jag inte bakfull, score! 
 
Har spenderat denna måndag med att duscha och komma till liv, gå på promenad med Moa innan hon drar till Thailand imorgon (den jäveln!), träffat Isabelle och sett på alla möjliga Disney filmer på tv (nostalgi!!!) och sedan varit hemma och fikat med familjen samt Bellas familj. Drog sedan med Bella och dem hem till dem för att köra ett kortspel med pengar involverat. Det var såååå kul! Nästa gång ska jag kamma hem storvinsten ;-) 
 
Kom hem för en stund sedan och tänkte läsa lite innan jag lägger mig, fick en väldans energi från ingenstans. Kan inte båda gott! Hoppas ni haft fina dagar och att ni varit omringade av era nära och kära. Livet handlar inte om presenter, utan att få vara med dem man älskar mest, eller hur? 
 
Puss! ♥
 
Mitt i all "förvandling" stannade jag upp och tog en selfie. Lovar att jag inte hade grått/svart dagen till ära! 
Mumma! 
En av klapparna jag fick. Hur söt? 
Till top