Söndag 26 November 17| Cornelias b-day bash och Pom & Flora

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans! Kom hem för ett litet tag sedan från en kvällspromenad med pappa. Det var som jag uttryckte mig under promenaden: "Det finns inget bättre än att promenera i detta väder, det är alldeles lagom! Inte för kallt och inte för varmt!". Då kan jag ärligt talat promenera i flera timmar utan att märka att benen rör på sig, så himla skön och behaglig luft. 
 
Sedan jag kom hem har jag faktiskt beställt syrrans födelsedagspresent! Jag och min bror går ihop så då kan man aggregera summan litegranna. Tyvärr inget fynd på Black Friday, lite typiskt! Dock har jag fyndat både min brors födelsedags- OCH julklapp på Black Friday! Hallelujah för det! Annars har jag inte fallit för Black Friday konsumtionen, bra för en student som mig va? Har verkligen en så himla osis där BÅDA mina syskon fyller år i december. Inte nog med att alla ska ha julklappar, födelsedagspresenter ska delas ut också. Ur det ekonomiska perspektivet gillar jag verkligen inte december, haha. 
 
Aja! Igår så fick jag träffa Cornelia för andra gången sedan hon kom till orten! Hon fyller nämligen år idag (grattis återigen älskling!!!!) så igår styrde hon upp en b-day bash där gammalt och nytt folk var bjudna! Så himla kul! Vi skreksjöng till gamla godingar och nyheter, en salig blandning minsann! Hade superkul, det märktes nog på Snapchat med alla bilder/videor jag bombarderade folk med. Hehe, no regrets!! 
 
Imorse när jag vaknade ville jag bara somna om, men sedan kom jag på att jag skulle åka och bruncha med en pingla så då for jag upp ur sängen! Pom & Flora med Gina stod på schemat! Ända sedan sist har jag haft ett stort begär efter deras acaibowl, så idag fick det stillas! Vi hade jättemysigt och idag var det inte alls lika proppfullt som sist, skönt! Provade något annat på menyn också men det fick tyvärr tummen ned, men acaibowlen var lika god! Nästa gång jag brunchar vill jag dock prova ett nytt ställe! 
 
Nu ska jag börja avrunda och läsa lite innan jag gör mig redo för läggdags. Imorgon är det dags för nästsista duggan! Gjorde dugga 4 i fredags som jag klarade med god marginal, bra sätt att starta helgen! Hoppas ni haft en bra helg så hörs vi! Puss! ♥
 
Snapchat bilder endast från denna afton! Jag var skicklig med den appen men inte med kameran? Hmmm, ett mysterium! 
Markus körde ett originellt skämt på Cornelias efternamn, haha! 
Mumma! 
Jag och Cornelia 2008, visst har vi blommat?! Snälla, dra en vit lögn åtminstone!!!! 
Till top