Lördag 28 Maj 16| Gamla Stan

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans! Allt bra? Jag kom ganska nyligen hem, jobbat stängning idag. Sista timmen innan stängning kändes som 5 h, jag skojar inte. Lite som när man flyger långresor och de timmarna i mitten, de timmarna känns ju som en evighet, bokstavligen. Så kändes sen sista timmen idag, men hey, nu är jag hemma! Så jag kanske bara inbillade mig? 
 
Annars! Igår jobbade jag och när jag kom hem träffade jag Bella en stund innan familjen åkte till Gamla Stan. Vi skulle käka middag med min farbror, hans sambo och min kära faster Anna! Vi hade en reservation på ett ställe som heter "Borgmästar'n Bistro & Bar" där vi käkade 3-rätters, riktigt gott. Vi hade en jättetrevlig och härlig kväll. Blev lite historieberättande och tal om resor, så kul. Eftersom jag inte är någon stordrickare så körde jag hem oss, alltid annorlunda att köra i stan under löningshelg (!!!!) och massa idiottaxibilar. På riktigt, varenda jävla taxichaufför kör som en idiot, punkt slut. När jag kom hem slocknade jag på direkten, jag var så utmattad.
 
Nu ska jag fräscha upp mig lite innan jag träffar Emma. Jag är så sugen på en riktigt bra utgång i stan, blev så sugen när vi gick förbi alla uteserveringar med massa skrattande gäng och smockfulla skaror överallt. Men vi ska mysa och det är lika kul det! Men snart vill jag ha en bra utgång, haha! 
 
Nu ska jag börja avrunda, hörs senare peeps. Puss! ♥
 
Min farbrors öl. Bilden ger inte någon rättvisa till hur massiv den var, haha! 
FOOOOD!!!
Kolla vilket gulligt sms jag fick av Bella idag, är så lyckligt lottad att få ha henne i mitt liv. 

Onsdag 25 Maj 16| Agaton

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, kan inte förstå att timvisaren står på siffran som den gör just nu? Det är ju alldeles för ljust för att vara halv 10! Det är ju lite förvirrande för hjärnan minst sagt men det gör inget, man är mycket gladare och piggare och hur positivt är inte det? 
 
Igår så var det näst sista dagen med min moster här, vi alla käkade frukost på altanen utomhus i hettan, så mysigt! Lite senare åkte de in till stan och jag gick på min kurs. Men när jag kom hem åkte jag och pappa in till stan för att möta mamma, syrran och min moster. Vi bestämde oss för att ta ett bord på Agaton i Gamla Stan, har hört talats om det stället. Det var mysigt och pastan var så god! Vi hade en trevlig sista kväll tillsammans med min fina moster. Det är sällan hon och min andra moster är här, alltid vi som får åka till USA. Sverige är faktiskt också ett fantastiskt resmål?! Äsch, jag klagar i alla fall inte på att resa till USA, haha! 
 
Idag så har vi vinkat hejdå till min moster (förhoppningsvis ses vi i september igen så det är inte så jättelänge dit!!) och sen har jag varit med Bella. Min fina och fantastiska vän, är så glad över henne. Kom hem för inte så längesen, men har hunnit byta påslakan och suttit här sedan dess, haha. Ska se senaste GoT avsnittet innan jag lägger mig. Verkar bli en lång dag imorgon, först kursen och sen jobb, men en skön känsla efteråt! 
 
Vi hörs senare, pussar!! ♥
 
Jag i bilen påväg till stan! 
Muuummaaa, vitlöksbröd på surdegsbröd. Annorlunda men lika barnsligt gott! 
Min pastarätt med oxfilé! 

Söndag 22 Maj 16| Jobbhelg

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans! Så otroligt skumt att kalla detta kväll? Så otroligt ljust!!!!! Mina ögon bländas nästan, så ljust verkligen. Sätter till och med eld på mig, haha okej nu ska vi inte gå till en överdrift men det är fantastiskt! Det känns som helg hela tiden! Sommar = helg. Yes, min förknippning! 
 
Annars peeps, what's up? Jag käkade precis, fick äta själv men hade ändå sällskap! Slutade halv 7 och då hade redan familjen käkat. Men jag är inte sist hem, pappa har inte kommit hem än! Hela helgen har jag jobbat och än är det inte slut. Imorgon jobbar jag stängning igen men sen är jag ledig några dagar, skönt! 
 
Igår när jag slutade kom jag hem till massa familjevänner, min moster från USA hade äntligen kommit till Stockholm! Hon har varit i Sverige ett tag nu men varit på besök först i Skåne så nu är det vår tur, himla kul! Så vi firade det med en liten fest med våra närmsta vänner och libanesisk catering, så gott! Så kul att komma hem till! En riktigt toppen kväll! Vi satt ute i vår paviljong och även under vårt partytält och det var svalt och skönt. När det blev kallt flyttade vi in. Jag, syrran, Bella och Louise stollade oss hela kvällen och planerade lite saker och ting, hoppas det sker av, skulle vara så kul! 
 
Idag under lunchen när jag käkat klart cateringresterna (kan det vara ännu godare dagen efter?!) så satte jag mig i massagestolen i pannrummet (bästa med jobbet!) och skypeade med Stina som är i Barcelona men som snart är hemma igen! Det var så kul att få se hennes söta ansikte igen! Snart får jag se det live, yeeeej! 
 
Men nu måste jag börja avrunda, måste vara social med familjen nu, ta vara på tiden tillsammans med min underbara moster. Fruktansvärt med all distans vi har! 
 
Hörs senare, puss på er! ♥
 
Jag och Lady för någon dag sen. Vad gör jag inte för den här hunden egentligen? 
Dags att hugga in! 
Muuuuums!!! 
Till top