/ Life of Sofie /

Söndag 2 April 23| Äntligen april!!!

Hej bloggen!! Gissa vem som är på strålande humör??? Ingen annan än jag, heh svårgissat! Solen skiner, det är april, jag har en jättefin helg och nu är det inte många dagar bort till min USA resa! Dock ger det mig lite ångest för det känns som jag har så jäkla mycket jag måste göra innan dess... därför måste jag jobba produktivt idag och de kommande dagarna för att ha lugna nerver innan avfärd. Men allt löser sig!! 
 
Nå, en vecka sedan sist. Inte jättemycket spännande har hänt, det har varit jobb, snökaos och sedan i torsdags har jag umgåtts med M. Jag åker som sagt på onsdag och på fredag åker han iväg och så är vi borta båda nästan hela april så då gäller det att maximera den "sista" tiden, hehe. Vi har myst, ätit god mat, promenerat, varit till Skogskyrkogården, kollat på Love is Blind (haha ett under att jag ens fick honom att titta) och bara haft det så bra. En perfekt helg! 
 
Nu ska jag börja avrunda, har min spa session på söndagar så det står på schemat, sedan ska jag börja packa, skicka tillbaka ett paket och så lite annat som är trist men nödvändigt. Ska inte lova något (som tidigare år...) men tror jag tar med datorn och förhoppningsvis kikar in någon gång. Annars hörs vi i slutet av april, ah!!! 
 
Ha en fortsatt fin helg. PUSS!! ♥
 
Var ute med mina älsklingar under snökaoset. Lola älskar snön och doppar alltid sitt ansikte i snön, haha har ni sett något sötare?!?!?! 
Bakade äppelpaj till mina kollegor sådär mitt i veckan, det var uppskattat! 
En söt liten koltrast. Älskar fåglar<333
Käk på golvet igen, det är lite svårt när man inte har ett matbord men vi gör det bästa av saken än så länge, haha. M hade gjort två goda tyska dipp-såser som vi åt med grönsaker (ursäkta men vad kålrabbi är underskattat??) och focaccia. Hade gjort en äppelpaj jag tog med mig också, därav en "lättare" middag. Mycket trevlig torsdagsmiddag! 
I fredags testade jag semmelwrap för första gången, säg whaaat?? Känns som jag är sist på bollen i Sverige med att testa det, haha. Det var gott, men föredrar vanlig semla faktiskt. Nu vet jag åtminstone! 
Promenerade på Gärdet. 
Taco fredag! M gör såååå himla god mat, kul att vi delar det intresset med mat, haha. 
Igår var vi till Skogskyrkogården som är med i Unesco världsarvlista, så det var kul att ha sett det. Ett trevligt (det är ju trots allt en kyrkogård hehe men ändå) promenadstråk där definitivt! 
ICA på Fältöversten har bland de bästa croissanterna?? Kanelbullecroissanten är brutal!! 
Söndagsfika från Krumel!