/ Life of Sofie /

Fredag 27 Mars 20| HELG!!!

God kväll allesammans! 
 
Fick ett visst klagomål av någon vid namn Cornelia häromdagen *blink blink* så kände att det var dags att uppdatera här! Hej Conne!! Blir du glad nu? Jag är i alla fall glad att jag tagit tummen ur röven (sorry morsan) och tagit tag i detta! Det har varit två hektiska veckor men nu är det helg och ingen är gladare än jag över det!! 
 
Förra veckan satt jag som sagt hemma med en individuell inlämning och jag känner som sagt att jag inte kan slappna av förrän jag har det borta ur världen. Torsdags natt blev den inlämnad och jag kunde somna med gott samvete!! Nu håller jag tummarna att de övre makterna har varit med mig hela vägen och fortsätter vara det! Den tog kål på mitt psyke, haha!! Fredag kväll begav jag mig till Uppsala för att hänga med Sofia och fira min inlämning! Det blev kebab och en massa snack in mot natten, så behövligt och mysigt! 
 
Jag vaknar inte förrän 13.00 dagen efter.... Jag frågade Sofia varför hon i helvete inte väckt mig tidigare hahaha, men hon tyckte att det kanske behövdes då det hade varit en påfrestande vecka och det hade hon rätt i! Kände att min själ sakta men säkert kom tillbaka efter den sömnen, haha. Vi käkade bananpannkakor och myste på ett tag till innan det var dags för mig att fara hem. Jag hann vara hemma en liten stund innan jag träffade Isabelle, Olivia och Emelie för tacosmys och häng! Blev en sen natt där med, men så kul! Söndagen bestod av mys, det var en riktigt bra helg! 
 
I måndags började jag jobba och hela veckan har bestått av utbildning så det har varit mycket på psyket dessa veckor och med tanke på allt som händer med... Igår var mitt "sista" pass för veckan så när jag åkte hem igår kväll hade jag officiellt helg, underbart med långhelg! Idag har jag gjort lite ärenden med H och sedan käkade vi lunch på ett ställe jag velat testa - M.O.A.S - Meat on a Stick. Det var helt okej men inte världens bästa, vi har blivit tuffa matrecensenter jag och han, haha! 
 
Sedan jag kom hem har jag städat rummet, tagit det lugnt och nu på kvällen tagit en långdusch, superskönt! Även smort in mig och så funderar jag faktiskt på ansiktsmask, göra mig FRESH inför helgen liksom. Imorgon ska jag träffa Sofia och så blir det sleepover igen! Hoppas det är en tradition vi håller i, älskar det! Lite av mina planer! 
 
Hoppas ni har en bra helg! 
 
PUSS!! ♥
 
Var och gjorde mina bryn i fredags hos ROC Brows på Söder, älskade inredningen i salongen! Tjejen var också duktig förutom att hon slaktade mina ögonbryn och jag skulle endast noppa och färga, så ni kan ju tänka er nivån, haha....
Vegansk kebabpizza och flottig kebab! 
Men alltså ni förstår inte hur goda dessa bananpannkakor var? Dröm är att få vakna upp till sådana varje dag! 
Tacos på menyn! 
Fikade med H i söndags, den vetebullen var inget att hänga i granen, men nu har jag testat! 
Inne på M.O.A.S idag! Tyckte det var ett häftigt motiv! 
Vårt käk! Det var bokstavligen en bildbomb av mat, haha enjoy!!