2014 sammanfattning

Life of Sofie Permalink0
Beskriv året med tre ord: Ganska tråkigt år (jämfört med förra)
 
Fem händelser som varit bra det här året? Jag fick äntligen åka till efterlängtade London med Emma, jag tog studenten (!!!!), jag tog körkort (!!!!), jag åkte utomlands med Bella och min pappa och det var riktigt roligt och jag fick se min syster i New York efter några månader och det var oslagbart, som jag saknat henne! 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag och Emma åkte utomlands helt ensamma, inga föräldrar som kan berätta för oss vad vi ska göra eller hoppa in i jobbiga situationer för oss, utan vi fick sköta allt ensamma och det var riktigt häftigt! Ser fram emot många sådana resor, man lär sig så mycket och blir väldigt självständig! Jag blekte tänderna vilket jag aldrig gjort förut, haha. 
 
Har du några nyårslöften? Klart man har, new year, new me! Haha, nej men jag har faktiskt några stycken och jag vill verkligen se till att alla händer. Jag vet inte men jag har så mycket förväntningar inför 2015, känns som att det kommer bli riktigt bra på något sätt! 
 
 
Vilka länder besökte du? England för första gången, Kanada för andra gången, Tjeckien för första gången och sedan USA för typ 20:e gången, haha. Har ju typ satt upp någon slags "tradition" att besöka minst 3 nya länder varje år och i år blev det bara 2, inte "bara och bara" men nästa år ska jag fan fixa det. Vet spikat ett land så nu måste jag se till två stycken till ;-) 
 
 
Vilka datum från 2013 kommer du alltid att minnas? 5 juni of course, dagen jag tog studenten. Lätt en av mina bästa dagar i livet! 7 februari då jag tog mitt älskade körkort, världens frihet I swear!!! 19 februari då jag åkte på en av mina bästa resor till London med Emma. 26 december då min syster kom hem efter 6 månaders pluggande i New York, har varit riktigt tomt utan henne! 
 
 
Vad var din största framgång 2013? Jag slutade skolan, fast det gjorde nog många 95:or haha! Men så himla skönt! Jag har blivit mer självständig och det är jag riktigt stolt över! Upprepning igen, men jag tog körkort och det är jag stolt över att jag tog det så tidigt, snart har jag haft det i ett år! 
 
 
Största misstaget? Jag vet att jag varit rätt tråkig detta år och jag ångrar det lite grann, men jag har lärt mig och vet att detta inte ska upprepas. Vad ska man berätta till sina barnbarn, att man satt inne och kollade på film medan folk var ute och gjorde världens dunderhistorier? Tråkiga jag! Så 2015 ska jag fan ta vara på allt och leva på riktigt, låter så klyschigt men jag vill verkligen att det ska ske! =) 
 
 
Bästa köpet? London resan och allt inom London, sakerna jag köpte i N.Y. och Kanada var riktigt fina saker. 
 
 
Vad spenderade du mest pengar på? Säger som förra året, kläder och mat, standard hell yeah!! 
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag fick åka till London med Emma, mina föräldrar hade svårt att lita på mig (mycket efter juldagen lol) och är ganska paranoida haha. Så jag blev riktigt glad när de lät mig och stolt när jag kom hem och visade att jag faktiskt skött mig och haft the time of my life. 
 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Varken eller bokstavligen. 
 
 
Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på stunder, gjort mer saker, sparat mer pengar och jobbat!!! 
 
 
Blev du kär i år? Nej, men gillade starkt, samma svar som förra haha. 
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Jag firade den med familjen och Bella. Käkade på Koh Phangan med dem och fikade sedan hemma och blev bara allmänt uppvaktad av min fina familj. 
 
 
Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre? MER PENGAR?! Nästa år ska det fan inte gå någon nöd på mig, jag ska bada i pengar (lol ni fattar) och lägga det på vettiga saker. Börjar redan imorgon ska ni veta! Även att jag inte lyssnade på mina tvångstankar, måste försöka se bort från dem nästa år, de är inte bra för mig och mitt liv =) 
 
 
Hur skulle du beskriva din stil 2013? FETT TRÅKIG!!! Nu ska jag fan börja klä mig bättre, alla borde ju veta hur snygga kläder jag egentligen har och inte tro att jag har typ 3 plagg i garderoben, haha! Som jag och Emma skrattade häromdagen när vi pratade om det! Allvarligt, det är ju kul att klä upp sig? Man känner sig så fin =) 
 
 
Vem saknade du? Min farfar definitivt. Saknar honom =( 
 
 
Den bästa nya personen du träffat? Fina Amber! Tack och lov att jag började min engelska kurs, annars hade jag gått miste om en sådan fin människa =) 
 
 
Vad lyssnade du på i år? Det vanliga, RnB, verkligen min typ av genre! 
 
 
Dina planer inför 2014? Resa så mycket jag kan, bry mig mer om mitt yttre, lägga pengar på finare saker och kvalitet, om jag vill söka in till universitet ska jag fan komma in, bli klar med KomVux skiten och såklart, LEVA! Gott nytt år på er! ♥
 
2015, show me what you got! 

Onsdag 31 Januari 14| Nyårsafton!

Life of Sofie Permalink0
Hallå hallå allesammans. Stressade inför ikväll? Mycket att göra? Tror nog varenda svensk i detta land känner detta stress nu, tur är man inte ensam om det! Jag klev precis ur duschen, mycket att göra inför ikväll. Men jag är rätt förberedd i alla fall! Lite saker till, fast först ett blogginlägg ;-) 
 
Dessa dagar har jag tagit det lugnt, umgåtts med mina kompisar och tagit igen lite tid och skvaller om vad som hänt i orten medan jag varit borta haha! Sedan försökt lista ut vad som händer ikväll och saker att fixa inför ikväll. Jag är fortfarande lite osäker på vad som händer ikväll men har ett litet humm om det, förhoppningsvis blir det bra annars deckar jag framför någon film, fabulöst liv haha! Äsch, det löser sig, det gör det alltid! Vad ska ni göra? Ses vi kanske i stan?? Det är ett av alternativen, festa inne i stan, får se hur det är! 
 
Nej, nu måste jag börja röra på mig. Ska försöka skriva ett till inlägg om året, försöka summera ihop det. Årsresumeen har jag tröttnat på, får så jäkla ont i huvudet och rumpan för den delen, haha. Man måste spendera flera timmar och ork framför datan, nej tack! 
 
Jag önskar er en fin nyårsafton och att ni får dela den med folk ni tycker om och att ert år avslutas på ett bra sätt! Var försiktiga också, finns många fyllon ikväll som inte riktigt har kontroll över sig och kanske gör något dumt, akta er! Jag ska vara försiktig! Puss! ♥
 
Emma och jag förra nyår! Jag drack i princip ingenting förra nyår eftersom jag var helt skadad från juldagen då jag hade haft min första hemska fylla och spytt som en galning när jag kom hem, glömmer aldrig, fyfan!!!! 

Julklappar

Inköp Permalink0
Tre olika bilder på min fina väska jag fick i julklapp från päronen, har alltid svårt att välja den "finaste" så fick välja de jag tyckte var bäst och en med filter. Detta är i alla fall Michael Kors Hamilton i den största storleken och jag fullkomligt älskar den. Har velat ha en svart väska i evigheter, har inte en enda! Men i basfärger som typ mörkblå och brun, men min standard färg är svart så nu fick jag äntligen en! Är jätteglad över den och väldigt tacksam. Vi skulle ju stå över våra julklappar i år eftersom vi kanske ska på resa och det är fortfarande inte bestämt än, men om vi ska så får jag stå för skönheten själv, men det är lugnt, åker hellre på resa! Men nu, tack mor & far för min fina julklapp =)
Julklapp från brorsan! Har velat ha detta passfodral i evigheter och har haft mina chanser men alltid tyckt att det är irriterande att lägga 500 kr på ett passfodral haha, men nu fick jag den äntligen! Woop woop!!
 
Fick lite pengar från släkt och även choklad, så bra julklappar ändå när jag inte trodde jag skulle få en endaste efter väskan, glad Sofie! =) Fick ni också bra julklappar och är ni nöjda?? 
Till top