Grillfest imorgon!

Life of Sofie Permalink0
Hej igen! Sitter fortfarande hos Hannah men vi ska börja knalla oss hem till mig snart, ska ju kolla på film som sagt. Får se om Isabella & Melissa kommer, de är rätt sega. I alla fall, vi köpte en pizza och delade på den, orkade inte ens äta upp halva biten, hehe.

Men imorgon ska det bli jäkligt skoj! Men inte på dagen, för då måste man hjälpa till en massa inför kvällen. Vi ska ha grillfest, det blir kul. Får träffa mina sötnosar också, yeej! Blir väl en massa bilder från det som ni får se på senare om jag inte får blogga en snabbis imorgon.

Nej, nu måste vi gå om vi ska hinna med allt. Puss ♥

Bilder från idag, från Hannahs blogg.Lille Snobben ♥

Haha, det ser helt sjukt ut! Men Snobben var där under (sitt favoritställe) och jag skulle hämta honom.

Puss på dig!

Puss från Hannah (hon är hans gudmor, haha!)

Hannah vid pizzerian, älska väskan!

Jag vid pizzerian, yyyeeeeah!

Pizza! Titta vad söt Hannah är, hon tände upp ljus, haha!

Fredag 31 Juli 09| Blir inte så bra uppdatering de här dagarna!

Life of Sofie Permalink0
Hej på er. Sitter här hemma hos Hannah, vi ska snart gå och käka pizza, det blir mys! Lite senare ska vi möta Isabella & Melissa, blir filmkväll hemma hos mig,  mysigt värre! Idag har jag inte gjort så mycket, städat hemma och rensat garaget lite grann. Snart ser garaget bra ut!

Som ni ser på rubriken kommer jag inte blogga så bra dessa dagar, eftersom mamma har tagit ifrån min bärbara data och jag får inte sitta på den stationära heller. Hon säger att jag får blogga hos kompisar helt enkelt, men det orkar jag inte. Varför jag gör det nu är för att säga att jag inte kan blogga bra fram till på Onsdag. Det är så det är..

Men nu ska jag börja knalla iväg till pizzerian med Hannah, ha det bäst! Puss ♥


Kolla vad jag hitta i garaget! Det här ska föreställa mig själv när jag gick på lekis, haha!

Vattenmelon är det godaste som finns på sommaren!

Torsdag 30 Juli 09| Världens sämsta uppdatering..

Life of Sofie Permalink0
Hej på er. Kom precis hem från stan, har vart där med mamma. Vi hämtade min mobil (den har vart på lagning) sen åkte vi till hennes kompis Jonas som hade förfest inför Pride. Det var jättekul och människorna där var snälla. Lite senare kom Andres Esteche, han är kompis till Jonas. Haha, han var helt galen men väldigt trevlig.

Igår så kunde jag inte skriva, hade tjafsat lite med mamma och då fick jag inte sitta vid datan. Men på morgonen åkte jag till IKEA med pappa och köpte en sänggavel, blev den andra, inte den som jag skrev att jag skulle köpa. Sen lite senare åkte jag in till stan med syster, vi käkade på Kungshallen sen såg vi på bio. Det blev Year One, en helt ny film. Den var riktigt rolig, ni som älskar Jack Black borde definitivt se den. När jag kom hem mötte jag Hannah och hon sov över här, mysmys.

Nej, nu ska jag möta Hannah och sen Isabella. Puss ♥


 Några killar vid baren.

En massa dricka!

De hade dukat upp fint.

Haha Andres var helt galen som sagt!

Jonas & jag =)

Jonas & Andres.

Jill & Malin.

Dem hade prytt med VODKA flaskor som hade regnbågens färger (Pride färger).
Till top