Desperate Housewives

Life of Sofie Permalink0

Hej på er. Håller på och kollar på Desperate Housewives, men nu är det reklam. Tänkte berätta lite om dagen. Gick i skolan till halv 1 sen drog jag & Stina till tåget och åkte in till stan. Vi kom en timma för tidigt dit, så vi satt och fikade. Kursen var bra och det var lärorikt som Stina sa. När kursen var slut drog vi och käkade på TacoBar, hade tänkt och shoppa men det blev inget eftersom man inte hitta något..

Imorgon efter skolan ska jag vara med Desirée, Moa & kanske Hannah. Moa ska färga sig, stackaren tänk om det blir fel. Imorgon är det 1 april och då skämtar man ju med alla, så frisören kanske driver med Moa och sätter på henne en rosa peruk och då tror Moa att hon blivit rosahårig, haha!

Nej, nu är det dags för Desperate Housewives, sov gott sen. Puss!

Vår fika. Usch, chokladbollen till vänster som jag tog var inte god!


Söta Stina!

Tisdag 31 Mars 09| Slutet av denna månad

Life of Sofie Permalink0
God morgon på er. Jag tror seriöst att jag har sömnproblem, vakna klockan sex imorse och igår kunde jag inte ens sova, men det är vissa perioder jag inte kan sova, så jag hoppas att min sömnperiod kan komma snart! Men i alla fall, går i skolan till klockan halv 1 idag, sen drar jag in till stan med Stina och går på den där hörselkursen. Efter det har jag sagt att jag vill gå runt lite i stan och kolla runt, så jag tror vi ska göra det. Det bästa med den här kursen är att jag slipper NO som vi har idag i 3 timmar, haha superskönt!

Nu ska jag fortsätta att platta håret, ha det bra puss!


Saknar mitt långa hår, R.I.P....

Elise Ryan

Mode & Skönhet Permalink0
Alla vet väl vad Elise Ryan är? De som designar jättesnygga klänningar, kjolar och toppar. De är rätt dyra om man köper dem i Sturegallerian eller på Charmant i Souk. Så om ni vill få det lite billigare kan ni gå in på den här sidan. Klänningarna är mycket billigare men frakten kan vara dyr, men passa då på att köpa fler, så tjänar ni på det!Till top