Onsdag 25 Januari 17| Femte dagen i rad och tredje gång denna vecka

Life of Sofie Permalink0
God eftermiddag peeps! Har precis betalat av lite räkningar, tråkigaste och bittraste saken någonsin, inte sant? Haha! Men det måste göras! Så nu har jag fått bort lite tråkigheter från skallen och kan fokusera på allt annat som behöver fokuseras på! Som att bland annat packa klart! 
 
Imorgon bär det av och jag är taggad till max! Blev helt pirrig i magen när jag tänkte på London imorse, det är verkligen världens bästa stad. Jag behöver nog en Londonresa varje år för att alltid må bra, haha! Annars, har lyckats klämma in ett gympass idag. Tredje gång för denna vecka! Även femte dagen i rad på gymmet, kändes så bra när jag gick därifrån. Nu kan jag njuta av London rejält! Inte för att vi kommer sitta stilla där, utan där kommer det röras en hel del, men inget negativt från min sida. Jag tycker man ser städer bäst från att vandra, då blir allting mer intimare och personligare! 
 
Nu ska jag försöka göra klart allting så jag kan vara lugn och sansad imorgon. Är det inte ironiskt att jag som är så erfaren inom resande alltid får resefeber? På riktigt!!!! Men men, det lägger sig rätt snabbt! Nej nu måste jag börja avrunda och få saker och ting gjort! 
 
Hinner nog med något inlägg till innan avgång, var så säkra! Puss! ♥
 
Såhär lycklig är jag imorgon! Tagen från 2014.

Watch out

Bilder med citat Permalink0
 
 

Kinda Old Kinda New

Inköp Permalink0
Om ni läst mitt inlägg "Mina ögonbryns evolution" så vet ni hur besatt jag är av mina ögonbryn. Vissa kan inte gå ut om de inte har en bra frisyr, jag kan inte gå ut om mina ögonbryn är fixade (lol). Denna hittade jag på H&M förra året och har hållit mig fast vid den sedan dess. En ögonbrynswax penna som du formar dina ögonbryn med och så ska det hålla så ett tag. Tycker dock inte att det håller särskilt länge så H&M får gärna läsa min konstruktiva kritik och steppa upp gamet lite! 
 
Se och häpna! Inget i svart! Denna vinröda tröja kommer ifrån Bershka och den invigde jag på julafton! 
Standard pudret. Är dock lite trött på denna och vill prova någon ny. Får se om jag hittar någon ersättare! 
Nya höga svarta jeans! 
Birkenstocks! Som jag kommer glida i dessa i sommar! Så himla snygga och sköna! Modellen Arizona är dessa. 
Till top