Torsdag 30 September 10| Syster är hemma!

Life of Sofie Permalink0
God kväll alla. Sämst uppdatering idag, my bad. Har haft fullt upp hela dagen, kan man säga. Skola som sagt på morgonen och förmiddagen, sen var jag med min älskling Emma. Vi var först hos mig och pratade om massor som hänt dem flesta dagarna och sen drog vi till Conny's där jag gjorde två repetionsprov, fick full pott båda gångerna, så behöver göra lite prov till där jag ska få lika bra resultat och lämna in min arbetsbok sen blir det slutprov, känner mig redo!

Hade i alla fall jättetrevligt med Emma, vi var ute en väldigt lång stund och gjorde massa saker sedan drog vi till mig och kollade på Illuminatifilmer. Shit, man blir helt hjärntvättad av att se alla filmerna, sjukt. Men nu ska jag inte babbla om det, var i alla fall nyss och hämtade syrran på Arlanda så nu är hon här hela helgen, nice!

Skriver senare eller imorgon, puss ♥


Jag & Claudia i skolan, osminkad, men vem bryr sig? =)

Gråter glädjetårar....

Life of Sofie Permalink0


Nästa Tisdag, 5 oktober börjar mitt älskade favoritprogram. MISSA INTE FÖRFAN!!!!

Onsdag 29 September 10| 2 dagar kvar i skolan sen helg!

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag. Kom precis hem från skolan, typ. Hade en väldigt skön skoldag, hade sovmorgon till halv 10 som vanligt. Började dagen med bild, förut hatade jag det, för jag är verkligen inte kreativ. Men nu börjar jag gilla det, det är skönt att bara sitta och rita och slappna av, så det är bra!

Efter det hade vi Svenska och då fick vi göra förra nationellaprovets läsförståelse. Det var svårt, så man måste verkligen sitta och läsa om frågorna flera gånger så att man kan få fram ett bra svar. Sista lektionerna var i alla fall SO och Hemkunskap. På hemkunskapen skulle vi göra något vegetariskt och då gjorde jag Ratatouille och den blev riktigt god för att bara vara gjord av grönsaker och lite krossad tomat. Våran lärare tyckte t.o.m att den var jättegod, så det är super.

Nu kan inte jag skriva mer för jag ska snart bege mig till Conny's för att göra repetionsprov, sen om min magkänsla tycker det är okej så ska jag be om ett slutprov. Ha det bra så länge, puss ♥


Trevlig bild? Början på vårat pitabröd började där.


Massa nyttiga grönsaker till vår gryta.

Fräser i kastrullen.

Klar. Jag vet och jag erkänner, den ser motbjudande ut, men den var goood!

Vårat pitabröd som smaka deg, så därför fick inte våran HKK lärare smaka, hahaha!

Till top