Lördag 31 Juli 10| Inom ett dygn bär det av!

Life of Sofie Permalink0

Hej allesammans. Förlåt för usel uppdatering idag, men jag har mina skäl. Har packat för fullt och städat mitt rum, sen slappade jag med Desirée & Stina. Vi snackade en massa, har alltid roligt med dem. Nu har jag precis käkat och snart ska jag hjälpa min syster med att städa Snobbens bur.

Senare möter jag Desirée, Anchal, Stina & Hannah. Sista kvällen med dem på 3 veckor, lite sorgligt. Vi ska förmodligen vara ute och bara vara. Skriver senare, kanske blir massor med bloggning inatt eftersom jag funderar på att dygna, men det kanske inte är så bra trots allt?

Skriver senare i alla fall, puss ♥

Skön tjej!

Videoklipp Permalink1Rolig tjej det dära, kan man få bättre sminktips eller? *IRONISK!*

Fredag 30 Juli 10| 2 dagar kvar!

Life of Sofie Permalink0
God morgon gott folk. Har varit vaken sedan 9 eftersom att min pappa väckte mig och sen kunde jag inte somna om, great. Igår hade jag i alla fall jättekul, var med Anchal, Desirée & Stina hela dagen. Vi var först i centrum där vi gjorde några saker, sen gick vi hem till mig och kollade på sista delen av Tillbaka till Eden, sämsta filmen jag någonsin sett. Rekomenderas inte!!!

Åkte senare till Väsby C med mamma & Anchal där vi skulle köpa presenter till våra släktingar i USA, när jag kom hem blev det middag sen for jag till Desirées mormor där Desirée och Stina var, senare kom Anchal. Vi satt och tittade på några filmer och hade tjejsnack som vanligt, en trevlig kväll!

Nu ska jag äta frukost, så skriver senare. Puss ♥


Ses på Söndag!

Till top