/ Life of Sofie /

Måndag 13 December 21| ÖVERVÄLDIGAD!!

God kväll allesammans!! Ska försöka att inte vara alltför långdragen i detta inlägg, då jag har lite saker att stå i! Vet ni vad jag gör imorgon? JAG ÅKER TILL KANADA!!!! Jag har nog inte riktigt förstått det än och det beror verkligen på att jag är så sjukt överväldigad just nu, hela den här hösten tycker jag har varit mycket och än har det inte riktigt släppt. Tror min hjärna behöver ett nytt år, haha! Jag har inte varit i Kanada sedan 2016 så det känns verkligen som på tiden!! 
 
Dagarna innan imorgon har i alla fall spenderats med plugg, jobb och göra klart de sista ärendena innan avfärd. Har även såklart umgåtts med H, vänner och familjen! Samma gamla vanliga! Dock hade jag roliga planer i helgen men som jag fick ställa in då jag kände att det var alldeles för tätt inpå avgång. Egentligen vet jag inte ens vid denna tidpunkt om jag kan åka imorgon, jag testade mig för PCR imorse och har än inte fått svaren!! PEPPAR PEPPAR!! Hoppas och tror att det inte är någon fara, men ändå!! På tal om PCR, alltså jag är världens fjantigaste... Har varit sömnlös lite grann de senaste nätterna för jag varit så nojig över PCR och att någon ska rota runt i min mun med en tops och kanske komma åt kräkreflexen. ALLTSÅ DET KÄNDES KNAPPT? Jag orkar inte med mig själv!! PCR framför antigen och svabb i näsan alla dagar!!! 
 
Idag har varit en sjukt hektisk dag! Hade PCR imorse vid 07.10 och sedan började jag jobba vid 08. Passade även på när det var lugnt på jobbet att fylla i information till kanadensiska regeringen som behövdes innan avfärd. Efter jobbet åkte jag direkt till Coop, postade ett paket och köpte snacks till flyget. En salig blandning, dadlar med salted caramel smaksättning, jordgubbar doppade i vit choklad och en påse med små lussebullar! Vägrar betala priset på flygplatsen, haha! När jag väl var hemma så hade jag och mina uppsatspartners möte med vår handledare. Därefter har jag duschat, målat naglarna och kommit någorlunda långt med packningen! Känns som den här dagen har varit 50 timmar lång, haha! 
 
Men nu är det dags att avrunda. Jag har fortfarande lite saker kvar att uträtta. Nästa gång hörs vi förhoppningsvis i Kanada (håll tummar och tår för negativt svar)!! Behöver givetvis ta med mig min dator då jag har en C-uppsats att skriva, tack och lov behöver jag inte ta med mig några böcker som jag behövt göra de senaste resorna. Sparar mer plats till shopping ;-) 
 
PUSS!! ♥
 
Tack och lov att jag hann mysa med min lilla älskling innan jag åker! Finaste Teddy!! ♥