Duck Sauce - Barbra Streisand

Musik Permalink0

Grym låt som jag hittade på Spotify. Hittar alltid grymma låtar när det är reklam, folk hatar reklam på Spotify men jag älskar det, hittar ju som sagt grymma låtar haha =)

Tisdag 30 November 10| December imorgon!

Life of Sofie Permalink0

Tjena tjena. Kom nyss hem, varit i Stinsen med familjen. Har äntligen köpt presenter till min syster nu som fyller år den 6:e (hon blir 20) så ska vi fira henne antingen imorgon eller på Torsdag. Så nu har en sten lättat från min axel, skönt! Kan inte direkt berättat vad jag köpt om någon undrar, hon läser bloggen =)

Ännu en praodag. Det närmar slutet, ganska skönt, haha. Men killarna är jättetrevliga, det är väldigt viktigt. Jag skulle aldrig klara av att jobba på ett ställe där personalen är tråkig, oavsett om jobbet är ganska roligt, det är viktigt att människorna där också är trevliga, inte sant?

Nu är det middag, ska försöka att skriva senare innan Desperate Housewives, puss ♥

 

Måndag 29 November 10| Ännu en praovecka!

Life of Sofie Permalink0
God eftermiddag alla. Kom nyss hem, spenderade min eftermiddag hos lilla Emma. I alla fall, en dag på denna praovecka är i alla fall avklarad. Alexandra är just nu i Spanien, trodde jag skulle vara ensam men Ellen praoar också där, så jag är inte ensam. Vilken tur jag har! =) Har grymt roligt med henne, så det är super!

Orkar inte skriva så mycket, är rätt trött. Man blir helt slut av att arbeta i 7 timmar, det är hårt. Creed till alla som jobbar, man märker verkligen hur hårt ni kämpar.

Nu ska jag sluta skriva, är som sagt trött. Skriver KANSKE sen, puss ♥


Åt det här idag också haha =)

Till top