Jag växte upp i böckernas värld så jag vet att det finns sådant man bara hittar i böcker och sådant man aldrig finner. Men det som inte finns drömmer vi om att hitta i andra människor.

Bilder med citat Permalink0
 

Onsdag 29 Oktober 14| Gone Girl!

Life of Sofie Permalink0
Hallå allesammans, kom alldeles nyss hem från Bella och nu sitter jag här. Typ första gången jag kommer till mitt rum utan att behöva plocka undan saker och ting, storstäda eller vad det nu kan vara, befrielse på ett sätt! Så nu ska jag bara sitta framför datorn och njuta, mohaha! 
 
Igår så träffade jag min käraste Connebanan och drog till Kista för att strosa runt och sedan gå på bio. Vi skulle se Gone Girl vid 20.30 och attans vad bra den var!! Riktigt grym, vill redan se om den! Verkligen mindf*ck film, men jag älskar det! Kom hem vid ca 01.00 och då var jag tvungen att se Portkod innan jag la mig. Hade verkligen jättekul igår som alltid med min älskade Connebanan! 
 
Idag när jag vaknade imorse så gjorde jag scones till frukost åt mig, mamma och brorsan och sen plockade jag fram två presenter som jag köpt till mamma för att uppmuntra henne lite grann efter sin operation hon gjorde i måndags, hon opererade in två tänder och hon har väl mått bättre! Hon blev i alla fall jätteglad över min gest och vem blir inte glad när ens mamma blir glad? =) 
 
Men nu ska jag avrunda här, måste duscha och fräscha upp mig känner jag, hehe. Hörs senare babes, puss! ♥
 
Älska bio! 
Presenterna till mamma =) 

Tisdag 28 Oktober 14| Bra vecka framför mig!

Life of Sofie Permalink0
Hejsan allesammans. Kom precis från skolan, trodde jag inte skulle gå idag men sen när jag smsade med Anchal berättade hon att hon skulle dit och då ville jag inte vara sämre, men det var en rolig lektion så det var tur att jag inte missade det! Sedan är vi ändå lediga på torsdag och fredag så lika bra att gå när man kan och få bra betyg, det lönar sig! =) 
 
Igår så var jag som sagt på posten för att lära mig mina arbetsinstruktioner och min "lärare" hette Kåke och var en jättetrevlig man! Jag åkte med honom i ca en och en halvtimme och vi hade jättekul, han var väldigt skön och lärde mig mycket på ett bra sätt. "Läraren" är ju allt, om man har en dålig och inte alls kan förklara går det ju trögt som attans, så om jag börjar nästa måndag tror jag helt ärligt att jag kan åka själv redan då, inte alls svårt! 
 
Idag när jag vaknade låg jag och drog mig i sängen, kollade på senaste avsnittet av Homeland och kollade på senaste Portkod också, nya avsnittet kommer ikväll, aaah ska bli nice! Älskar tisdagar, då kommer Portkod och Homeland ut, bästa tv-dagen! 
 
Nu ska jag gå ut med hunden för att sedan träffa min kära Connebanan, härlig dag! Ska se om jag lyckas få med henne på bio, är så himla sugen på att sitta i en mörk biosalong med lite godis framför mig, hoppas jag lyckas ;-) Puss sötisar! ♥
 
Ska bli kul att se hur det går för mig när jag ska börja köra...
Till top