/ Life of Sofie /

Onsdag 30 September 20| Hejdå favoritmånaden

God kväll allesammans! 
 
Kände för att ta en liten paus i mitt pluggande och uppdatera här nu när det gått några dagar! Å mycket roliga saker har hänt och då blir det på sätt och vis mycket roligare att titta in här. Men kan vi snälla prata om att det är 1 oktober imorgon? Vadfan??? JAG ÄR INTE REDO FÖR DET HÄR! Men men, jag får leva på dessa minnen jag lagt på mig under dessa dagar så kanske jag klarar mig (i typ 3 dagar, hahaha). 
 
Vad som har hunnits med sedan vi sist sågs började med häng i Uppsala i fredags! I fredags kväll begav jag mig in till Uppsala och innan jag drog till Shotluckan så mötte jag upp Alexandra och som jag saknat min älskling!!! Vi catchade upp påvägen dit och väl framme mötte vi Sofia och resten av folket! Ganska kort därefter drog vi till Brasserie Paulette (som jag förövrigt vill gå tillbaka till, var så nice!!) och tog varsin drink där innan slutstoppet blev Magnussons! Jag hade en så trevlig kväll med så fina människor! 
 
Lördagen så bakade jag scones och sedan drog jag och Alexandra till Emma för att ha en brunch tillsammans! Det var så mysigt!! Vi smååt i flera timmar och bara pratade om allt. Den här lördagen kommer jag alltid minnas, mina favoriter ♥ På kvällen vankades det surströmming hemma hos oss och det är ju inte man missar något för bövelen!!! Det var så jäkla kul, våra familjevänner är verkligen för roliga!! 
 
På söndagen vaknade jag upp hemma hos H och vi åt frukost med hans mamma som var på besök, så mysigt! Lite senare drog vi till Sigtuna och visade runt henne, turisten Sofie i farten! Vi fikade på Tant Brun och sedan åkte vi till Wenngarn, kikade in deras loppis och promenerade längs allén, älskade det! Middagstid var vi hemma hos oss och det blev en familjemiddag, en perfekt söndag! 
 
Dagarna som gått denna vecka har mest bestått av plugg men i måndags facetimeade jag med Connebanan och blev uppdaterad om vad som hänt på sistone, det var en perfekt måndagskväll! Saknar henne så! ♥ Å igår tog H mig på restaurang och han överraskade mig med valet av ställe och det blev Den gamle och havet som jag velat testa ett bra tag, så jag blev jätteglad! Maten var supergod och vi hade så mysigt. Min finaste älskling ♥
 
Idag så har jag haft seminarium och sedan träffat en gammal barndomsvän, superkul! Å sedan bara pluggat, har en inlämningsuppgift till fredag och jag vill helst inte sitta med uppgiften när jag ska resa iväg, haha... På fredag bär det av och jag är så taggad!! Borde kanske börja packa, men ni vet hur jag är... Aja, det löser sig!! Skolan kommer först ;-) 
 
Nu ska jag runda av och fortsätta plugga så jag åtminstone har lite framförhållning angående det!! PUSS!! ♥
 
Lite bubbel och cider på Brasserie Paulette! 
Vår goda brunch! Emma hade gjort så fint! 
Delikatess som min pappa säger... NOT!! 
Detta är sannerligen delikatess!! 
Fina Wenngarn! 
Yummy yummy!!