/ Life of Sofie /

Torsdag 24 Oktober 19| Helg, du är efterlängtad!

God kväll allesammans!! 
 
Jag kom precis hem från en långpromenad med Emma och det var supermysigt. Älskar att bara gå på promenader mitt i veckan med ens bästis och kunna prata om allt, underbart. Precis vad jag behövde denna kväll! Nu är jag i alla fall hemma och har andats in krispig luft så det blir nog en god natts sömn! 
 
Annars! Jag har haft skola idag men det har varit rätt händelserikt ändå! Vi läser om statistiska samband just nu och det är väl inte det roligaste men ibland är det intressant när man väl förstår, haha! Efter föreläsningen så hade Kriminalvården sin trailer utanför skolan så jag och en klasskamrat gick dit och snackade lite med en del av personen, supertrevliga och jag fick verkligen svar på mina frågor! 
 
Väl klara på campus begav jag mig till Mall of Scandinavia för att klippa barret! Det var verkligen på tiden och jag kan medge att jag skjutit fram på det lite, men nu fanns det ingen mer tid att förlora! Å jag gillar verkligen min frisör så jag är i trygga händer! Besöket gick jättebra och håret känns jättefräscht nu, weeey! 
 
Sedan dess har jag bara tagit det lugnt hemma, ätit god middag hemma med familjen och som sagt, promenad med Emma. Nu ska jag bara slötitta Netflix och plugga lite grann innan det är dags för läggdags. Har varit trött hela dagen så att få sova snart ser jag verkligen fram emot, haha. 
 
Å imorgon är det helg!! Underbart!! Som jag sett fram emot helg och denna helg har massa kul inplanerat, precis som jag vill ha det! ;-) 
 
Nu ska jag börja avrunda, vi hörs sen!! Hörs vi inte i helgen så trevlig helg! 
 
PUSS ♥
 
Slitet och ofräscht! 
In progress! 
Tadaaaaa!!!