Måndag 30 November 09| Sista dagen i November!

Life of Sofie Permalink0

Hej på er. Uppdateringen idag har vart usel, sorry för det! Har vart med Emma hela dagen. I skolan gick det bra i alla fall, gjorde bara ena delen men ska göra nästa på Torsdag (?). Provet gick riktigt bra i alla fall, fick även reda på SO lektionen att jag fick MVG på provet som vi hade i Torsdags, yeej!

Efter skolan gick jag & Emma hem till mig, åt mellis och snackade. Sen drog vi ut och bara gick runt, när vi frös gick vi hit igen och kollade på Freaky Friday, så grym film! När filmen var klar lodade vi bara framför datan och kolla på en massa gamla bilder, det var kul!

Nu ska jag försöka få inspiration till blogginlägg, är helt tom i huvudet. Senare ska vi rensa lite mer bland jullådorna och sen ska vi försöka julpynta mer, pöss ♥

Vecka 49

Life of Sofie Permalink0
(x) Matteprov - Måndag
(x) Lämna in Svenska uppsats - Måndag
() Engelska prov - Tisdag
() Biologi prov - Tisdag
(x) Plugga till franska prov - Tisdag
(x) Plugga till franska prov - Onsdag
(x) Franska prov - Torsdag
(x) Engelska prov - Torsdag
() Träning - Torsdag
() Biologi prov? - Fredag
(x) Konfirmation - Söndag
(x) Fira syster som blir 19! - Söndag

Julmys

Life of Sofie Permalink0

Hej på er. Ska tvinga med mig min pappa någonstans så att vi kan köpa pepparkakor och julmust. Nu får man ju äta det, hihi. Kan ju passa på att köpa det till ikväll, då vi familjen, förutom min bror som åkte tillbaka till Örebro idag, ska ha filmkväll. Man kan inte ha filmkväll utan gottis, nehee..

Jaha ja, vad har ni gjort idag då? Vi har ju som sagt rensat, städat och tanken var att jag skulle plugga engelska, men det var enkla grejer så gör det imorgon, skjuter upp det som vanligt, men tur att man får höga betyg i alla fall, haha!

Vi hörs, later ♥

 

Till top