/ Life of Sofie /

Lördag 26 Mars 22| Bridgerton

Hallå allesammans!! Det har precis varit löning, det är helg och säsong 2 av Familjen Bridgerton har släppts?? Aeee det är så bra!! Det blir också en lugn lördag idag, precis vad jag behöver och sett så fram emot! Hade egentligen planer ikväll men det blev inställt och missförstå mig inte, det hade varit superroligt, men nu får jag lite tid att samla krafter med! 
 
Det har varit en bra vecka sedan vi hittils hördes av, det har verkligen gått extremt fort!! Jobbet äter givetvis mycket av ens tid men tiden går också fort för att jag har väldigt roligt på jobbet, så det känns bara bra och inte särskilt ångestladdande, haha! 
 
Utöver jobb så har jag hunnit träffa min kära faster som jag inte sett på ett tag och det var superkul att få catcha upp och låta munnarna prata i ett, haha! Träffade även mamma i stan efter jobbet då hon hade gått på spa på Centralbadet, så vi lyxade till det med en middag ute tillsammans en alldeles vanlig torsdag, supermysigt!! Igår träffade jag Emma och Teddy, hade inte träffat de på över en månad och mitt hjärta värkte efter dem!! Teddy kan liksom gå nu??? Alltså jag tuppar av!!! Det är så kul att få följa en av sina bästa vänners barn uppväxt, det är något särskilt ♥
 
Idag har jag tagit det lugnt men också hunnit rensa garderoben, så en påse ska skänkas till donation! Jag försöker alltid att skänka mina kläder i och med att jag inte donerar till någon välgörenhetsorganisation så känns det här som ett av mina sätt att ge på. 
 
Nu ska jag återgå till att kolla Bridgerton så hörs vi snart igen!! Ha en fin helg!!
PUSS!♥
 
Jag, Olivia och Angelica käkade middag på Allegrine förra helgen! Det var smarrigt, ganska små portioner till ett lite dyrare pris! Den ena efterrätten var inget att hänga i granen, men crème brûlée är ju crème brûlée...
Vi promenerade från Vasastan till Östermalm, supermysigt! 
Vi möttes av detta på A Bar Called Gemma, haha inte sett en sådan reservation innan! 
Vi var så N.Ö.J.D.A!!! Sjuuuuka drinkar på A Bar Called Gemma och personalen var supertrevliga, dit kommer jag tillbaka! 
Sista stoppet blev på Tyge & Sessil där jag och Olivia drack bubbel som enligt personalen smakade popcorn och det gjorde det??? Så märkligt!!
Kom tidigare än mitt sällskap till Teatergrillen så passade på att unna mig en Amaretto Sour, den var supergod! Teatergrillen är verkligen jättefin och ligger vägg i vägg med Riche. Jag åt deras saltinbakade entrecôte och den var suuuupergod!! 
Middag på BIRD med mamma! Vi promenerade sedan en stund i stan och jag älskar verkligen utsikten från Malmskillnadsbron på Kungsgatan <333