Torsdag 30 April 09| Skoljoggen

Life of Sofie Permalink0

Tjena! Hann inte blogga igår, för efter skolan var jag med Hannah och senare åkte jag och mamma till ICA Maxi för att möta mitt handbollslag och inventerade. Vi jobbade i cirka 4 timmar, sjukt jobbigt. Från början var det kul, men sen var det riktigt jobbigt! När jag kom hem, var klockan 10 då somna jag på direkten. Men det var värt all arbete, för vi tjäna ungefär 14 000 kr, superbra!

Men men, idag var det inte en vanlig skoldag. Hade först engelska och då var det ett oförberett prov, superenkelt. Sen var det matematik och då har vi börjat med algebra och ekvationer, det verkar supersvårt men vi har världens bästa mattelärare. Han är grym på att förklara! Efter matten var det skoljoggen! Skoljoggen var 4,7 km lång! Man kunde få springa, jogga eller gå. Jag & några kompisar valde att gå och sen efter vi har gått ett tag kommer de som springer, vi hade kanske gått i 10 minuter och så kommer de förbi oss och springer in i mål, snabba eller vad? Men nu är man i alla fall hemma, en sån lättnad!

Idag är det valborg i alla fall, ska bli så himla kul. Men först måste jag åka med min familj iväg någonstans och sen ska jag möta Anchal, Desirée, Stina, Moa & Hannah. Vi ska gå på tivolit och vara där, sen ska jag, Desirée & Anchal sova hos Hannah. Superkul! Men, nu får ni ha en bra valborg så hörs vi, puss!


Matten..

Hannah, hon kommer döda mig...

Vi skulle räkna varor och sen när det var klart så skrev vi det på en gul lapp och satte dit dem vid deras priser, eller vad man ska säga.

Här ser ni, så himla många vi fick räkna, haha!

CRAZY!

Här satt vi och åt när det blev paus.

Onsdag 29 April 09| ICA MAXI

Life of Sofie Permalink0
God morgon. Ska strax fixa mig, ska bara skriva ett inlägg. Igår var det Desperate Housewives innan man gick och la sig, ett superbra avsnitt faktiskt. Idag då, skola snart. Blir nog roligare skoldag idag än vad det var igår, hoppas jag! Efter skolan ska jag vara med Hannah, vet inte vad vi ska göra. Sitta och planera inför valborg och sådanna saker. Lite senare ska jag & min mamma upp till ICA Maxi, för där ska mitt handbollslag samlas och då ska vi arbeta? Vi ska räkna saker, tror jag? Får se vad vi ska göra, i'm not so sure..

Vi ses senare, ha en bra skoldag/arbetsdag eller vad det nu är. Puss!

Gossip

Mode & Skönhet Permalink0
Min syster har precis rensat och då hitta hon det här linnet med det snyggaste märket!Det är ett snyggt märke, men inte så snyggt linne, haha!Behåller inte den här, men Gossip märket får gärna göra mer kläder, fast snyggare.
Till top