Bilder med citat Permalink0
l'll get it if you need it.
I'll search if you don't see it.
You're thirsty, I'll be rain.
You get hurt, I'll take your pain. ♥

Fredag 31 Augusti 12| Lång skoldag!

Life of Sofie Permalink0
Hej sötisar! Kom precis ur duschen och nu sitter jag här. Men ska strax fixa mig och packa min väska, jag och Lina ska vara barnvakt idag och dessutom sova över, första gången jag är barnvakt, känns lite spännande he he. Jag känner ju mamman och barnen så det är skönt, så jag vet hur ungarna beter sig osv.. De heter Johan och Adrian och är sååå söta! Men det ska bli spännande som sagt! 
 
Igår bloggade jag inte men det var för att jag inte hann. Tidigt på morgonen igår kom min syster äntligen hem från New York, så som jag har saknat henne! Det var jättekul att träffa henne igen och hon berättade vad som hade hänt under veckorna och visade all sin shopping. Den kvinnan är galnare än vad jag är i shopping, helt sjukt vad mycket kläder hon hade med sig! Hon behöver lugnt inte shoppa på 1 år, ha ha! Fick även jättefina presenter av henne, tack än en gång! Efter det åkte jag till skolan och hade en mattelektion och sen var det slut för dagen.
 
När jag kom hem övningskörde jag med pappa och då fick Emma också följa med. Körde ganska långt igår, var jätteroligt! Fick motorstopp vid en rondell men det var inte så farligt, var inga bilar och sen var den ganska liten, hade fått panik annars, he he. Lite senare övningskörde Emma också så då följde jag också med henne, det var kul! Hon var duktig! 
 
Idag hade vi en lååååång skoldag. Började 10 som vanligt med idrott. Hatar fredagars schema, har det tänkt att vi ska gå runt svettiga och äckliga hela dagen i skolan? Hade vart så mycket bättre om vi hade idrott i slutet av dagen, aaah!!! Hoppas de ändras! Men vi körde beep-test på idrotten och sen fick vi köra massa roliga lekar och i slutet fick vi köra invandrarbandy, ha ha! Efter idrotten hade vi svenska, matte och sista lektionen fysik. Fysiken går så himla segt och det är i 2 timmar, hemskt!! Men vi fick sluta 45 min tidigare så det var ju snällt av vår kära tomte! 
 
Nej, nu måste jag börja röra på mig. Måste strax gå, kanske tar med mig datorn dit, vi får se! Puss ♥
 
Mina presenter! Blev så glad när hon gav mig Bazinga t-shirten, bästa!!
Emma övningskör =)

Onsdag 29 Augusti 12| Imorgon kommer syster min hem!

Life of Sofie Permalink0
Hej sötnosar! Sitter och lyssnar på Niggas in Paris just nu, ääääääääälskar den låten! Får mig alltid igång ha ha, synd att inte mina kusiner Daniel & André läser min blogg, de hade blivit galna av att läsa det här, de ääälskar hip hop och såklart Niggas in Paris, ha ha!
 
Idag hade vi en väldigt kort skoldag, riktigt skönt. Vi hade två engelska lektioner på morgonen, där har vi även fått en ny lärare, hon verkar riktigt duktig och snäll! Vi har fått jättemånga nya unga lärare, konstigt? Ha ha, nej modernare undervisning tack! Efter engelskan skulle vi egentligen haft webbprogrammering men eftersom att hela min klass var tvungna att lämna in våra datorer idag för att uppdatera datorn så hade vi ingen webbprogrammering och då fick vi flytta fram mentors tiden och sluta en timma tidigare, nice! När skolan slutade drog jag hem direkt och sen dess har jag inte gjort så mycket, kollat på filmen 21 Jump Street som var riktigt bra men annars inte så mycket. Får se vad jag hittar på senare!
 
Juste! I måndags övningskörde jag som sagt med pappa och det gick riktigt bra! Kom upp för första gången i 80 km/h!!! Har aldrig kört så snabbt förut (snabbt för mig!), har ju kommit upp i 60 km/h med moppen så det var ingenting när jag körde med bilen. Körde även på 5:ans växel, så nu har jag kört på alla växlar, ååh så stolt jag är över mig själv! Och det var 4:e gången jag körde med min pappa! Jag har kört 2 gånger innan med körskolelärare men har lärt mig mycket mer med pappa och sen känner jag mig mer tryggare med honom.
 
Igår gjorde jag inte så mycket, slutade väldigt sent i skolan. Slutade 17.00, älska tisdagar! Efter skolan var jag med Emma, vi tog det lugnt hemma hos henne och bara chillade! Gick även ut på promenad med hundarna och pratade om saker vi vill göra efter studenten, ååh vad kul det skulle vara om våra drömmar uppfylldes ♥ Då är det ingen skola som kallar på oss (jo okej, universitet men det får vänta 1 år!) och vi är fria utan föräldrar som kan neka oss, åååh vad jag längtar!
 
Nu ska jag gå, skriver senare! Puss sötnosar ♥
 
Lady igår på morgonen =)
Gömmer sig undan bordet hi hi..
Räkan gömmer sig för mig.
Världens sötaste hund idag! Sorgligt att det nästan alla bilder i det här inlägget är på henne. Kan se mig själv om 60 år, där sitter jag gammal och rutten med 20 hundrar omkring mig, ha ha!!
Till top