/ Life of Sofie /

Tisdag 17 Oktober 20| Livet på sistone

Hallå där! Är det inte märkligt hur man kan vara så oerhört trött efter jobbet, man ligger och degar i flera timmar men sedan från ingenstans får man världens kick och orkar ta tag i allt som är jättetråkigt/det man velat göra ett tag? Jag är i den ruschen nu och ville så gärna kika in här, so here we at! 
 
Livet går i full fart och bla bla tiden går jättefort, men i fredags fick jag nästan lite ont i magen över hur snabbt tiden går? Det är väldigt obehagligt. Men därför är jag så tacksam att jag det senaste året har blivit så oerhört mycket bättre på att ta vara på varje dag och inte bara blicka framåt, just för att tiden går oavsett vare sig vi vill eller inte extremt fort och varför inte göra något positivt under tiden! Wow, filosofen Sofie<333 men det är därför mina dagar går ÄNNU fortare, för att jag har ofta så extremt roligt utan att tänka på vad som ska komma skall! 
 
Jobbet rullar på och jag fyller mina dagar utöver det med vänner, familj, promenader, restaurangbesök och nya minnen i minnesbanken! Hösten är verkligen en fantastisk tid och jag är så tacksam för det kyliga och krispiga vädret, så enkelt att andas! Jag har blivit sådan jävla promenadkärring att det är helt sjukt, det är nästan så att om jag vet att jag inte har möjlighet någonstans under dagen att gå ut på en långpromenad så kan jag nästan överväga att gå upp vid 06 för att hinna och det är en tid för mig som absolut INTE är tillåtet att gå upp på annars, haha. 
 
Annars, veckan har börjat bra. Igår så var jag och en kompis och testade Las Brasas, har blivit bortskämd med sååå bra restauranger på sistone. Stockholm är verkligen matmecka! Idag har jag tagit det lugnt efter jobbet, men sett klart filmen Fair Play. Den var helt okej, ibland behöver ju inte filmer ha världens plot twists eller ha en banbrytande storyline för att det ska vara bra, men den saknade karaktär. Men men! Nu ska jag fortsätta göra lite andra saker innan jag ska lägga mig. De resterande dagarna som kommer är alla inbokade för kompisdejter och familjehäng och det ser jag väldigt fram emot! 
 
Ha en fortsatt fin vecka så hörs vi snart igen! PUSS! ♥
 
AW med jobbet. Vi började på Picoteo som hade sjukt god sangria och avslutade kvällen på Omnipollos kyrka som jag velat testa i evigheter och det är nog första och enda gången jag beställer in öl. Deras egenbrygdda öl har nått andra kontinenter för den är så bra, enligt öldrickare då ;) 
 
Ett annat ställe jag också velat testa länge. The Street Food Labs! Åt där med Sama och Laura och det var så trevligt, maten var DUNDER!! 
Promenerade från Gamla Stan till Akkurat, ett ställe jag inte testat innan. Vägen dit var fin, älskade älskade Stockholm<3
Ett ställe som var mer i min stil hamnade vi på efteråt, Casa Del Cava! Sjukt god rababerdrink och sangria! 
Haft en fredagsfika hos Bella, hon craveade min äppelpaj (ryktet går om att den är väldigt god!!) och då såg jag till att ta med mig den! 
En sjukt rolig lördag (lite för rolig!!!). Vi började med att föra hos Alexandra (bästa värdinnan) och sen var vi på Riche Fenix AW och avslutade kvällen hos en tjejkompis kompis, hehe..
Druckit naturvin på Savant Bar. Ett annat ställe jag också velat testa i evigheter. Ni bara: "vilket ställe har du inte velat testa i evigheter?". JAG VET!!
Hälsade på min killkompis på Bierhaus. Trevligt! 
Min bästa färdkost. Brownie från 7eleven och pepsi max, dååå lever jag! 
Kanelbullens dag hos Emma. Bästa Emma köpte med sig kanelbullar från Bergstrands bageri som vann "bästa kanelbullen 2023" av Thatsup. Klart jag måste testa då! Väldigt smöriga och goda! Det var även mitt sista häng med Kakan som numera är göteborgare, fina fina Kakan<3
Haft filmkväll med min syster och hennes bästa kompis, så mysigt! 
Hängt på Omnipollos kyrka ännu en gång, denna gång fick jag testa deras burgare och de var sååå goda. Även pommesen var så bra! Jag blev minsann FRÄLST ;-)
Alexandra och Carl hade sin inflyttningsfest som var efterlängtat av många och OJ vad bra det var! Vi hade såååå kul! 
Älskar mina höstpromenader på grund av detta<3
AW på Taverna Brillo. 
Hade en helkväll med Victoria och Sama i fredags. Vi började med middag på Giro, heeeelt galen napolitansk pizza. Det vattnas i munnen på mig så fort jag tänker på pizzan, behöver gå dit ASAP. Vi fortsatte sedan kvällen på Sturebaren och avslutade det på Tures. Vi hade så kul! 
I lördags firade vi den här gullungen som blivit hela 8 år (herregud!!) och fick äta såå god sri lankesisk mat. 
Fantastiskt höstväder som sagt. 
Lördag kväll blev jag bortbjuden på middag och standup på Norra Brunn av Alexandra och Emma, så så tacksam för mina bästavänner :(<333 första gången jag gick på standup här i Sverige och guuud vad kul det var, det måste göras om fler gånger! Vi avslutade kvällen på Kappa Bar! PANGLÖRDAG!
Käkade middag på Gazza i söndags och ojjjjj vad gott det var! Tog deras cacio e pepe och den var så smakrik! Olivoljekakan tänker jag på fortfarande, såå god!
Naaaaee men Las Brasas. I'll be back!!!