ONE WEEK

Life of Sofie Permalink0
Förra veckan gjorde jag något extremt roligt.... Jag bokade nämligen flygbiljetter till......
 
NICE!!!!!!
 
I en vecka kommer jag, Emma och Alexandra befinna oss på Franska Rivieran och jag är så himla uppspelt redan nu. Jag har alltid haft en förkärlek för Frankrike och dess vackra språk. Jag läste franska i högstadiet och tyckte alltid det var så himla fascinerande. Att det tog mig så lång tid att boka en flygbiljett dit är ett mysterium men nu äntligen så! 
 
Monaco ligger 20 minuter bort med tågresa så dit ska vi absolut någon dag eller två. Titta på dessa fantastiska bilder? Att jag ska få se allt med mina egna ögon??? Äeeeee nyp mig någon för jag tror jag drömmer. 8 augusti åker vi iväg i en vecka!! A bientôt France!!!! 

Torsdag 27 Juli 17| DAY OFF

Life of Sofie Permalink0
God eftermiddag peeps. Jag är ledig sådär mitt i veckan! Helt fantastiskt må jag säga och så lägligt. Har jobbat sex dagar i sträck och nu får jag äntligen en dag ledigt. Forna Sofie skulle aldrig trott detta om presens Sofie, min arbetsmoral har verkligen skjutit med höjden de senaste åren, något jag verkligen inte hade förut. Det är jag stolt över, att man kan förvåna sig själv i äldre dar är fantastiskt. Det är inte alltid grundande med den egenskapen. 
 
Nåja, vet inte riktigt hur jag ska spendera min lediga dag... Vem försöker jag lura?! Jag vet exakt vad jag ska göra! På lördag sitter jag ju bannimej på ett plan till Göteborg för en minisemester med världens bästa Connebanan. Å lördag kväll befinner vi oss på ULLEVI för att se HÅKAN!!!!! Jag är bortom exalterad, fyfan vad kul vi kommer ha. Så gissa vad jag gör nu? Spelar Håkan ur högtalarna givetvis! Min kärlek har grott sig större för var år för Håkan och det är mer än lägligt att se honom nu känner jag! 
 
Så idag ska jag se till att packa ned majoriteten av sakerna för att veta om jag behöver något mer imorgon som jag kan packa ned efteråt. Ser så fram emot dagarna med Cornelia, livet här hemma är inte densamma utan henne, så kommer garanterat vara i en lyckobubbla i hennes sällskap. Min fina Cornelia ♥
 
Ikväll får vi se vad som sker, om jag träffar någon eller tar det lugnt. Återstår att se! Skriver ett till inlägg om något väldigt roligt jag gjort! Hörs senare, puss! ♥
 
Igår var världens sötaste på mitt jobb och hälsade på. Hur är det möjligt att barn är sötare än glass? 

Måndag 24 Juli 17| En månad

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans. Ska alldeles strax kliva in i duschen men tänkte jag skriver ett inlägg här innan jag går in, för där inne vet jag att all energi kommer bli puts väck. Kommer bli en tidig kväll för mig ikväll. Har tre timmar i sömnbagaget. Har varit sömndrucken hela dagen, fyfan. Ser verkligen fram emot att få sova i djupsömn inatt!!! 
 
Annars då.. Jobbade hela helgen men efter jobbet i lördags åkte jag hem och fixade mig i raketfart för att sedan möta upp lite tjejkompisar och fira Olivia. Vi alla har inte setts på nästan hela sommaren så vi alla hade mycket att catcha upp medan vi åt god mat. Efter det träffade jag min killkompis som är tillbaka från Karlskrona och vi drog till mig så fick han träffa mamma och pappa. Det var trevligt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och ställde antingen eller frågor, haha! 
 
Igår efter jobbet åkte jag till stan för att fira min kusin som fyllt år, tanken var att vi skulle överraska honom men det blev en total flopp, typiskt vår släkt att luska fram saker, låt det vara!!!!! Haha. Men vi hade jättetrevligt för det. Vi hade bokat en aktivitet som heter ESCAPE ROOM och vår uppdrag var att undvika få bomben detonerad. Tjejerna vs killarna!!! Tjejerna vann!! Woohooo, bästa vi! 
 
Efteråt hade vi bokat bord på Supper, har käkat på Supper för väldigt längesedan på Rådmansgatan. Nu under sommaren har de en gård i Norrmalm. Så himla mysigt!! Å lika gott som förr. Vi åt goda smårätter och babblade på om allt möjligt. Jättetrevlig söndag! Åkte sedan en stund till min killkompis och så kollade vi på NileCity, det var första gången. Vad i helvete.... Haha, så flummig serie. Hade jättemysigt! 
 
Idag så har jag jobbat, inget mer spännande än så. Nu blir det duschen och sen så välkomnar jag John Blund med öppen famn. Finaste mannen på denna planet. Vi hörs! Puss! ♥
 
Min mat i lördags.
Min stiliga kusin! 
Skålar för 31-åringen! 
Supper sviker aldrig! 
Så himla mysig gård. 
Till top