/ Life of Sofie /

Onsdag 4 Augusti 21| Början på slutet

God kväll bloggen!! Tänkte kika in här innan jag tar en kvällsdusch, finns det något bättre än kvällsduschar? Förstår inte de som preachar morgonduschar, hur blir man pigg av något som får en att komma ner så mycket i varv? Haha, mindblown för mig verkligen!!! 
 
Ska försöka recapa det som hänt på sistone, det har ju hunnit bli augusti månad sedan vi sist hördes vid! Det är sista sommarmånaden, FML :) Men, vi ska inte vara griniga för det, den här sommaren (den är inte ens över!!!) har varit en riktig pärla och jag har äntligen förstått att det går lika bra att semestra i Sverige som utomlands. Ett positivt resultat av corona och pandemin, annars inte!! Så jag har njutit här hemma och haft riktigt roliga dagar! 
 
Förrförra veckan kom mina kusiner hit från Malmö och spenderade några dagar här och det var superroligt! Det var nästan ett år sedan vi sist sågs så nu var det verkligen hög tid att ses igen och ingen var gladare än jag! Annars har det varit jobb, häng med familjen, vänner, H osv! Väldigt härligt! 
 
Denna vecka kunde dock inte starta bättre! Efter jobbet hade jag och H pardejt med Cornelia och Sorny som är på besök och det var såååå kul!!! Har blivit så bortskämd av Cornelias besök i sommar och mitt hjärta är full av kärlek, blir så glad av att ha henne hemma! Vi käkade på restaurang Milles (gå inte dit, HAHA) och sen drog vi vidare till Glashuset. Fick äntligen introducera Cornelia till sangrian och hon förstod äntligen min hype angående den, älskar den!!!! 
 
Idag har jag jobbat och sen har inte så mycket mer hänt, så skönt! Imorgon blir det jobb igen och på kvällen ska jag hänga med Cornelia, Alexandra & Emma och det ska bli så mysigt. Vi ska bubbla bubbelpool och bara hänga! Men nu, dags för duschen!! Ha en fin vecka allesammans!! 
 
PUSS!! ♥
 
En tacokväll hemma hos Alexandra i juli!
Vi hängde på Björklunds hage! 
Sen blev det middag och häng i Vällingby! Alltså den maten skojar man inte bort....
Vi hade en dag på stranden följt av käk på Grodhavet.
Hur gulligt glas? Fun facts: jag har en pyjamas med det citatet (ja, jag köpte den när jag var typ 12, haha!!).
Vi hade kalas för Julia och André och hängde i Sumpan. Ellie fick även ett litet kvällsdopp och vi alla satt helt förtrollade runtomkring. Har ni sett något sötare? 
En kväll i stan hann vi med! Det blev käk på TGI Fridays och det fungerar ibland, haha!! 
Vi brunchade på Le, ett helt nyöppnat ställe och det var riktigt nice och prisvärt! 
Jag, Olivia & Angelica sågs i lördags och fixade massa gott! 
Hade söndagsmiddag med familjen, min faster, min farbror och hans sambo! Hade inte sett min farbror och hans sambo sedan innan pandemin, helt galet!! 
Finaste finaste Cornelia & Sorny! 
 Åt en sommarkål med gårdsgetost, brynt smör, hasselnötter och rökt ricotta och det var verkligen sååå gott. Det enda positiva med Milles, haha!!
MUMMA!
Var på promenad med Emma igår och bättre sällskap kan man inte ha, titta bara!!!