Vilnius dag/kväll 1

Utomlands Permalink0
Vi bilade redan till Skavsta klockan 3 och då gick vårt plan klockan 20.00 (!!!!!) men då de renoverade någon bro (?) så var vi tvungna att ha god marginal. Kändes som en evighet att komma dit men det var mysig väg. Jag var dock osäker på att inte pappa hade klurat ut något med tanke på att vi bor närmre Arlanda, men det visade sig att jag hade totalt fel. 
 
När vi kom fram till Skavsta var mina två fastrar och farbror redan där så det var perfekt. Vi lyckades få bilder och film på hans överraskade min, så himla kul att få överraska tillbaka honom, då han är överraskningsmästaren nummer ett! Vi kollade runt lite på den minimala flygplatsen innan vi satte oss på planet. Klockan går en timme senare där så vi fick inte så mycket valuta av fredagen, men hann ändå med ganska mycket ändå! 
 
När vi landade tog vi en taxi till vårt hotell, Radisson Blu Royal Astorija Hotel som låg mitt i Old Town och var så fint! Vi hade sedan en reservation på en restaurang som heter Bunte Gans och var en tysk restaurang. Mysig första restaurang och väldigt god mat! Jag och syrran hade planerat att gå ut men eftersom vi var alldeles för trötta så bestämde vi oss bara för att gå och ta en drink. Hon hade sett något på vägen som vi gick tillbaka till efteråt. 
 
Stället hette Portobello (som marknaden i London) och hade en brittisk inredning, rätt kul med tanke på att jag älskar London, haha. Perfekt för mig! Vi tog varsin cider till priset av ett här i Sverige, så bra?! Det var rätt proppfullt, turisterna jag och syrran och så verkade det som att det var alla litauiska lokalbor. Vi hade hittat ett smultronställe! Det var så mysigt. En bra avrundning på kvällen, vi hade fått ett bra intryck! När vi kom hem slocknade vi på direkten i våra underbart sköna sängar. 
 
Som jag och syrran asgarvade till denna fluga som åkte snålskjuts från Sverige till Litauen! 
Vårt fina hotell där även kungen bott! 
Inne på Bunte Gans. 
Håller i menyn och leker tumblr.
Min mat, inte så fotogenisk men god! 
Gatan vid restaurangen. Jättenära oss! 
Cider är aldrig äckligt! 
Mysiga Portobello! 

Onsdag 27 Juli 16| Pang på BEYONCE

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans! Jag har varit borta ett tag, förlåt. Men jag hade mina skäl! När var det sist? Mer än en vecka sedan? Mycket har hänt sedan dess. Jag har varit i ett nytt land med min familj och min pappas syskon, det var därför jag inte skrev. Eftersom min pappa blir alltid nojig att saker och ting kommer ut på internet när ingen är hemma i huset och det har han ju rätt i, så jag undvek att skriva, men nu är jag hemma och husets väktare så, haha! 
 
Vi var i Vilnius, Litauen och det tänkte jag skriva lite separat om. Men istället kan jag uppdatera er om vad jag hunnit med sedan jag kom hem. När vi landade i måndags kväll hämtade vi vår älskade Lady, som vi alla saknat henna dessa fyra dagar, haha. När vi kom hem tog jag en dusch, städade mitt rum och fräschade upp mig. Igår jobbade jag och efter skulle jag gå på fakking Beyonce!!! Pappa hade överraskat oss på hans överraskning (resan dvs) att vi skulle få gå på Beyonce, den jäkeln. Han och sina överraskningar, för underbar! 
 
Jag, mamma och syrran åkte in till Solna och mötte min faster. Gosh vad mycket folk det var! Vi trodde att konserten började 20.00 men på biljetten stod det 18.00?!?! När vi kom in i arenan och skulle gå på toa innan vi skulle in fick min syrra panik över tiden och fick för sig att Beyonce hade redan börjat uppträda, vilket inte stämde. Hon kom in klockan 21.00 och det tyckte jag var en bra tid! 
 
Hennes konsert var utom denna värld, så jävla grym!!!! Vilken utstrålning och karisma, hela hon utstrålar, STYRKA! Så otroligt vacker och söt. Å inte för att snacka om den där galna kroppen???? Inte konstigt med tanke på hur bra hon dansar. Jättebra visuellt och hennes röst lyfte taket, 5 bi av 5 garanterat! BOW FOR QUEEN B! 
 
Att ta sig hem var ingen höjdare dock, sämst struktureat från Friends Arenas sida. Tog oss typ 2 timmar att ta oss hem?! Riktigt idiotiskt. Så det var minus minus, men när vi kom hem ville vi bara uppleva om allt igen. Om ni får en chans att se henne, GÖR DET! Så bra! 
 
Idag sov jag ut och sedan har jag träffat min älskade Bella. Nu är jag hemma och ska städa mitt rum och packa igen! Ja!!! Imorgon åker jag till ett nytt land, nämligen Makedonien, som jag skrivit om tidigare! Två nya länder på en vecka, det är väl att leva? Hinner nog med Litauen inlägg innan jag checkar ut. Men tar med mig min padda till Makedonien så vi får se om jag orkar liveuppdatera där, haha. 
 
Hörs senare babes, puss på er! ♥
 
Coming for you Queen!! 
Proppfullt! Fick svindel av att sitta sådär högt...
Lite blandade bilder jag tog. Så himla häftigt med koreografin i vattnet, så bra! 
Vackraste Queen B! 

Måndag 18 Juli 16| Livet är så oförutsägbart

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans! Idag är jag dyster. Jag möttes av ledsna nyheter på Facebook när jag loggade in på lunchen. En ung tjej som jag gick i samma korridor med i högstadiet, ett år yngre än mig, har avlidit. Jag vet inte av vad och det är så himla tragiskt. Vad som än hänt, oavsett, så är det så otroligt tragiskt. Trots att jag inte känner henne personligen förutom att vi pratat några gånger och är vänner på Facebook så blir man så otroligt ledsen. Livet är så grymt och jag skänker så mycket tankar och böner till hennes anhöriga, jag kan inte sätta in mig i den situationen ni befinner i er nu. Hoppas ni finner ljuset i mörkret ♥
 
Det är svårt att prata om glädjande saker när så många lider just nu. Men det är just det alla måste göra i sådana här situationer, fortsätta leva. Sorg är en svår kamp och den får inte ta överhanden. Jag har i alla fall jobbat idag och åtta timmars passet gick väldigt fort, skönt det. Under passet fick jag ett sms från posten att jag fått mitt paket från Zalando, som jag längtat! Hade beställt en klänning till bröllopet i Makedonien och var så ivrig att få testa den! Å gissa vad? Den var så fin på! Nu måste jag bara lösa en fin clutch men annars har jag klackskor, fast när jag tänker på det borde jag fixa fina ballerinaskor när man inte orkar gå i klackskor längre. Det börjar närma sig! 
 
Nu ska jag avrunda och tända ett ljus för henne. Alla som läser, ta hand om era och nära kära. Livet är alldeles för skört för att inte ge för mycket komplimanger. Säg alltid hur ni känner, Alltid. Sköt om er ♥
 
 
Till top