Hur avundsjuk får man bli egentligen?

Life of Sofie Permalink0

Ja som rubriken säger, hur avundsjuk får man bli egentligen! Min mamma kollade inte bara på mobiler, hon köpte sig en skitsnygg LG KF750! Så nu är man sådär avundsjuk på sin egna morsa, trevligt! Jag har sovit nu i en timma, mår lite bättre, innan jag somna tog jag en alvedon, alltid lika bra. Nu har jag mest hållit på med mammas mobil, fixat lite med den, hehe. Snart är det dags för mig att käka och kolla på efterlängtade Ugly Betty & Desperate Housewives! PUSS!

Tisdag 30 September 08| Sjukling..

Life of Sofie Permalink0
Hej alla sötisar. Kom hem från skolan för ungefär en timma sen, mår rätt dåligt, mitt huvud värker så det är inte skönt. Igår var jag ute med Felicia en stund, sen skulle hon på gymnastik och jag skulle som sagt till Väsby med mamma, brorsan & pappa. Vi åkte runt lite, vi åkte till ett ställe som heter KVIK där vi kolla på kök, otroligt fina kök! Har redan bestämt mig vad jag ska ha för kök när jag blir stor, haha!

Senare åkte vi till OnOff, mamma & brorsan ska köpa en ny mobil så de kollade runt efter en. Jag köpte såklart min andra O.C. säsong, är så glad! Träffade även Hannahs syster Jenny där, så det var kul. Mamma köpte även en locktång som ska tydligen vara asbra! När vi hade åkt hem, så ringde Felicia. Så då gick vi ut, vi var ute med några. I kylan och du jag hade bara på mig ballerina skor, gissa om mina tår hade domnat? Mina händer hade även domnat, för vi tog med cykeln och jag körde hela tiden och mina händer domnade då och blev till is.. Sen blev det sent och vi drog hem. Jag gick och la mig för jag var så trött.

Jag hann med en lektion i SO innan jag gick hem, vi skulle läsa en text och svara på lite frågor i boken. Superenkelt! Efter det drog vi till uppehållsrummet och då hade skolkatalogen kommit! Herregud, fyfan säger jag bara! Jag blev verkligen inte bra på klassfotot, men jag tog som sagt bild med elevrådsgruppen också. På den bilden blev man i alla fall bra, herregud säger jag bara! Är det bara jag som tycker att alla andra blev superfina? I alla fall, gick hem efter det och då mådde man ännu sämre säger jag bara, haha! Nu ska jag gå och göra mig en kopp choklad och kolla på tv eller något. Juste! Syster min kommer hem idag och mina två favoritprogram börjar idag, jag är överlycklig! Ugly Betty och Desperate Housewives kan räkna med mig att jag kommer sitta fastklistrad framför tv:n idag! Ha det bra, puss!

 Ugly Betty är inte så ful på riktigt!
 DESPERATE HOUSEWIVES!

Måndag 29 September 08| Imorgon, imorgon, imorgon....

Life of Sofie Permalink0
Hello allihop. Är rätt trött, har haft en låååång skoldag idag. Jag lovar, det kändes som varenda lektion var två timmar lååångt. Men jag klarade mig ur det i alla fall. Sista lektionen hade vi engelska och då var det en annan kille som var där som går i sexan, han ligger tydligen före de andra i hans klass på engelskan, tror det var så. Så han ska tydligen gå med oss på engelskalektionerna nu framöver. Hade tråkigt på engelska lektionen, vi satt bara snacka om imperfekt, verb och massa andra grejer. Nu är jag i alla fall hemma, min mamma är inte hemma såklart. När hon kommer måste jag bara åka till Väsby, måste köpa min andra O.C. säsong, för igår såg jag klart på första och jag tänker absolut inte vänta en vecka innan jag ska köpa den, det måste vara idag! Sen ska jag plugga lite franska, kanske går ut senare med någon. Som sagt rubriken står det imorgon, imorgon, imorgon, kan ni gissa vad? UGLY BETTY OCH DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR! Jag är överlyckliiiiiiiiig! Jag har fått väntat så himla länge på mina älskade tv-program och nu ska det börja, i´m so happyyyyyy! Men ska gå nu, ha det bäst sötisar, puss!
Till top