/ Life of Sofie /

Måndag 24 Juni 19| Back on track

Hallåååå allesammans! 
 
Nu har det ekat tomt här ett tag och jag ber om ursäkt i efterhand. Har ju börjat jobba kontinuerligt nu och det har tagit på mig, för jag är inte van att jobba såhär mycket. Eller, jag har ju jobbat förut såklart och såhär mycket med, men man vänjer sig så snabbt med att endast ha skola på vardagar och det är absolut inte såhär långa pass som på jobb. Så jag har bara försökt anpassa mig och det har jag gjort, så här är jag nu! Energin är som vanlig trots att jag jobbar, men jag är anpassad nu ;-) 
 
Massor har hänt sedan sist jag skrev, men jag orkar inte dra upp allt. Har varit hos en väns examensfest, hon har nu en kandiat i HR! Så stort och coolt! Sådant sporrar mig enormt till min egen examen, tänk att det inte alls är långt kvar till min examen heller, underbart!! 
 
Midsommar har firats också! Underbart att jag fick vara ledig med, det var jag förra sommaren med. Det får sina fördelar av att ha jobbat på ett och samma företag ett tag, man kan ställa mer krav ;-) Hahaha näädå, var faktiskt såhär utan att jag bett om det, underbart! Har varit en underbar midsommarhelg som jag firat med familjen, ätit god grillad mad och bara myst. Precis som jag ville ha det! 
 
Idag har jag jobbat stängning och det har gått fort trots att jag varit ledig i 3 dagar, haha. När man har världens bästa kollegor går det alltid bra! Efter jobbet har jag ätit middag ute i solen med familjen, städat rummet och hämat ut ett paket. Ett mycket efterlängtat paket, ska visa er i ett annat inlägg. 
 
Imorgon ska jag åka och besikta bilen, fan så kul!!!!!!! Det är så jävla rövigt dyrt att ha bil, mitt mål i framtiden är att kunna gå till jobbet, hur underbart? Hahaha! Sen senare på dagen ska jag troligtvis införskaffa mig mina första par glasögon!! Jag ska bli en glasögonorm, det trodde jag aldrig! 
 
Nu ska jag avrunda, vi hörs senare!! Jag är i alla fall back on track så uppdaterar snart!! 
 
PUSS! ♥
 
Det har även hunnits med personalfest/avskedsfest som var jättetrevligt, för min fina kollega Birgitta. Stället är inte densamma utan henne ♥
Passade på att knäppa lite selfies påväg till examensfesten, var så bra ljus!! 
Fina Rebecka som delade ut shots! 
Jag och fina Carolina! 
Midsommar! 
Bella och jag ♥
Mamma hade gjort en fantastisk tårta, gudomligt god och fin!!