/ Life of Sofie /

Måndag 31 Maj 21| BYE SPRING!!

God förmiddag allesammans! Alltså, jag känner verkligen att jag borde hitta en ny hälsningsfras, haha... Jag kan tycka det är oerhört svårt att hitta ett bra sätt att inleda inlägg, ska man bara gå pang på eller ska man liksom börja med en mjukstart? Vilket jävla i-landsproblem, ni märker väl om det blir något innovativt eller om jag kör på det traditionella, haha. 
 
Annars då!!! Nu var det ju prick en vecka sedan jag kikade in! Tre dagar in på veckan så var jag på upplärning på mitt nya jobb och efter tre dagar kändes det mycket bättre men fortfarande mycket kvar att lära sig! Det känns jätteroligt att äntligen ha ett jobb igen, att jobba innebär inte bara att tjäna pengar utan att få träffa människor och socialisera sig och det är något jag verkligen saknat! Så det är superkul! 
 
Jag hann även träffa Emma och lilla Teddy förra veckan. Jag har träffat Teddy minst en gång varje vecka sedan han föddes men när jag var i Karlskrona "bröt" jag den så det var oerhört viktigt för mig att träffa Teddy förra veckan, haha! Han har blivit så stor och börjat skratta, lilla gubben!! Helgen har spenderats med familjen, i lördags var min kusin, hennes sambo och deras lilla tjej här på middag och det var trevligt! Igår var det givetvis firande av morsdag! Min fina älskade mamma, vad hade jag gjort utan henne ♥ Vi hade en superfin dag! Vädret var ju galet igår!! Så vi försökte spendera så mycket tid som det gick utomhus och hade givetvis middagen utomhus. En jättefin söndag hade vi! 
 
Idag har inte så mycket hänt, det är sista veckan på universitetet innan det blir sommarlov. Att det redan hunnit gå ytterligare en termin? Crazy!! Å att Alexandra flyttar hem nästa vecka??? Att min bästavän flyttar hem gör mitt hjärta helt igen, efter 2 och ett halvt år är det nog, haha! Hon flyttar ingenstans igen utan att jag hakar på, haha!! Do you hear me Alex?!?!? 
 
Dags att avrunda! Vi hörs senare i veckan! Då är det juni!! Amen snälla nyp mig någon för jag tror jag drömmer!!! 
 
PUSS!! ♥
 
Mamma gjorde en jättegod rabarberpaj i lördags! 
Syrran stod för maten! Hon gjorde en jättegod dragonkyckling med potatis, honungsglaserade morötter och haricots vert! 
Jag stod för efterrätten! En supergod toscakladdkaka!