Tiesto ft. Enya - Sail Away

Musik Permalink0


Har letat som en tok efter den här låten, avgudar den, haha. Tror knappast att det är någon i min ålder som gillar eller lyssnar på den här låten. Eh, vad hade livet varit om alla hade haft samma smak på allt?!

Söndag 31 Oktober| Halloween!

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag alla. Har ni ställt tillbaka klockan en timma? Vi har fått lite mer tid idag, c00lt. Jag vaknade klockan 9 imorse och då hade jag glömt bort att inatt skulle man ställa tillbaka klockan, så klockan var egentligen 8, hmm, trevligt trevligt. Så jag nördade Sims medans alla sov. När mina ögon blev som fyrkanter sov jag lite, höhö!

Igårkväll spenderades med min lilla Alexandra. Vi hyrde The Killers, grym film och smaskade samtidigt på den nya Marabou chokladen. Gillade den inte, vit choklad är inte min grej.

Idag ska jag vara med Stina, Theresa & Desirée. Det ska bli kul, känns som evigheter sen. Blir nog riktigt roligt med dessa ganla tjejer. Nu orkar jag inte skriva mer, bjuder på en gullig bild från igår när mammas kompis barn hade klätt ut sig och frågade: "Bus eller godis?"

Dagens outfit

Dagens outfit Permalink0


Det här är vad jag har på mig idag. Borde bli bättre på att fota outfits, men nu när det börjar bli kallt har man inte på sig någonting annat än tjocka och tråkiga kläder, det blir dötrist.

Jeans - H&M
Långärmad tröja - H&M
"Päls"väst - New Look
Ringar - Rock By Sweden & Guess..
Till top