Torsdag 31 Mars 16| Goodbye Mars!

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans. Trots att jag kollar klockan så kan jag inte förstå att den är strax halv 8, det går inte ihop med ljuset där ute. Har varit så i flera dagar nu då det börjar närma sig sommar, det är så ljuuuuuus ute!! Det är ju fantastiskt för man känner sig väldigt alert och får ny energi. Så härligt! 
 
Annars, what's up? Jag har varit i Sollentuna C med mina päron och Bella idag. Främsta syftet var att gå och reklamera min plattång som inte funkar och jag blev så bra bemött. Fantastisk service! De skickar iväg plattången till GhD så får vi se om det går att laga den eller så får jag en sprillans ny. Fick även en likadan plattång som jag får låna under tiden, jättebra! 
 
Vi tittade runt sedan i lite butiker och käkade på Subway innan vi begav oss hemåt. Sedan jag kom hem har jag städat för finbesök imorgon. Min kusin, hans fästmö och deras lilla bebis är uppe i Stockholm från Malmö. Jag träffade deras lilla Alina precis dagen efter hon föddes men det var ett tag sedan. Ska bli så kul att se henne, älskar bebisar! 
 
Ska nog fortsätta städa lite mer och sedan kolla de sista 20 minuterna på Making a Murderer. Sedan behöver jag en ny serie att se på. Gärna någon glad, så trött på ledsna och deprimerande serier nu, haha. Ska nog kanske röra mig mot filmer istället, där hinner man aldrig komma in på djupet och mår inte skit efteråt, haha. Såg faktiskt "Reservoir Dogs" häromdagen som är regisserad av Quentin Tarantino. Älskar Quentin Tarantinos filmer men den här var faktiskt inte så bra. Såg den mest för att den är en klassiker. Jag tyckte öppningsscenen var fantastisk men resten var rätt lame. Se den på egen risk, haha! 
 
Nu ska jag börja avrunda. Hörs senare, toodels! ♥
 
 
Till top