Söndag 29 Mars 15| #hotelletminusett

Life of Sofie Permalink0
Hallå hallå allihop. Inatt vreds klockan fram en timme för att det tydligen är "sommar". Inte ser jag någon jäkla sommarsol ute eller någon slags värme?? Aja, det är ett tecken på att det snart ska bli sommar i alla fall. Något bra tecken är det ändå, men jag vill ha hela paketet också. Men det är sällsynt i livet, haha. 
 
Har ni haft en bra helg peeps? Jag själv är ganska trött och orkar egentligen inte ens skriva men behöver sysselsätta mig med något så det får bli bloggen, hehe. I fredags träffade jag och min syrra vår faster. Knäppa som vi är hade vi inte reserverat bord och det var löningshelg så varenda restaurang var fullbokad som vi ville gå till. Men till slut blev det Vau De Ville på Norrmalmstorg så det blev bra ändå! Vi tjattrade på och hade trevligt med vår bästa faster. Vi gick sedan och tog en varsin cider på Fridays där det också var fullproppat. Vet inte om jag tycker om löningshelger eller inte? Så gaaaalet mycket folk. Men ibland har man lust att vara social och ibland inte, haha så enkelt är det! 
 
Vi kom hem vid 11 ungefär efter en bra kväll, då mötte jag upp Olivia så gick vi till Harrys för att Dani M skulle spela. Har redan sett honom då han uppträdde på mitt sommarjobb i somras men vi gick mest dit för att träffa vänner osv. Gick hem vid stängning och deckade direkt. 
 
Igår så sov jag ut, fixade present till Donna och träffade sedan Bella. Vi var hemma hos mig och pratade om allt möjligt. Sedan sminkade syrran mig för kvällen, henns händer är magiska. Hon är bokstavligen en konstnär, hon är så duktig! Men vi har inte riktigt samma smak på sminkningar så det kan krocka ibland, haha. När vi var klara rushade vi ner till tåget, trodde vi skulle missa det men vi hann! Vi åkte till Barkaby där festen skulle hållas. Mötte massa nya ansikten och gamla. Vi åt god mat, dansade till house och sjöng för Donna. 
 
Vi åkte sedan till stan för att festa vidare. Jag och syrran paxade plats i Yasmines bil så det var jätteskönt. Vi landade på Hotellet men där nattklubben kallas #hotelletminusett, första gången där och jag gillade det skarpt. Grym miljö och snygga hunkz. Även att det var gratis entré, riktigt nice. Det blev dock inte en lång utgång utan jag och syrran tog kvart över 1 tåget hem. Men ska lätt styra upp en utgång dit snart! 
 
Idag så har jag träffat Bella, varit med henne på jobbet och nu har vi käkat god söndagsmiddag med familjen. Ska strax duscha och sedan tråka vidare... Haha nejdå! Varit en hektisk helg och än är det inte över. Imorgon har Emma sin studentskiva så blir mer party. Typ 3 festdagar på raken, woop woop! 
 
Hörs senare. Hoppas er helg varit grym! Puss! ♥
 
Sååå goda snittar! 
Jättegod mat. Bjöds även på musslor men det fick jag aldrig bild på, wäää! 
Haha kul att man ser mig fota i fönstret!! 
Varannan vatten eller?? 
Stort leende från mig! Men jag och fina Bella ♥
Syrran och jag! 
Vi sjöng för prinsessan Donna! 
Påväg in till stan, ni vet inte hur stor avsky jag har för vodka alltså, haha! 
In i dimman bokstavligen på Hotellet! 
Till top