/ Inköp /

NEW

En beige halsduk! När jag köpte den svarta tänkte jag att det var lika bra att få det överstökat med en beige med! Jag älskar Samsøe Samsøes halsdukar så det var givet att den beiga skulle vara därifrån! Nu behöver jag ju dock inte köpa mer halsdukar på typ 10 år känner jag, haha! 
 Ett brynserum från Revitalash! Jag har använt den i lite mer än en månad nu och jag har sett att det ploppat upp lite mer bryn på kalare ställen, jag har givetvis tagit före bilder, så tänkte kanske visa det i ett annat inlägg när resultatet (förhoppningsvis) blir mer synligt! Har använt Medik8:s tidigare och kände inte alls att denna hjälpte så det var lite ett leap of faith att köpa denna då brynserum är långt ifrån billiga, men jag har hört mycket gott om denna och när jag använde fransserumet från Revitalash blev det ett synligt resultat! Jag uppdaterar er om någon månad hur det har gått hittills då, viktigaste är tålamod! 
En ny söt beanie från Weekday. Med införskaffandet av den beiga halsduken insåg jag att jag behöver mer färg i min vintergarderob så denna klickades hem från Zalando och jag älskar den! Den är inte alls stickig och perfekt passfom på hövve!!