/ Life of Sofie /

Tisdag 20 Juli 21| Long time no see

Hallå bloggen!!! Jag orkar inte ens ursäkta min frånvaro så vi kör igång direkt så förstår ni säkert varför det ekat tomt här, hehe. Juli månad har hittills gjort mig gooood!! Tonårs Sofie hade inte tolererat en hel sommar i Sverige men nuvarande Sofie älskar sommaren i Sverige och det finns så mycket skoj att se och uppleva!! 
 
Förrförra veckan var min morbror och hans fru här och stannade i cirka en vecka och det var så kul att äntligen få krama dem igen! Vi hade en massa skoj och främsta anledningen till att de kom var för att fira min älskade pappa som blev 70!! Vi slog även ihop hans och min systers siffra så vi hade en 100-års fest!! Väderprognosen såg inte bra ut men vi hade tur med vädret och kunde hänga utomhus hela dagen, så nice!! En riktigt rolig fest! 
 
Förra veckan kom H äntligen hem efter att ha varit i Karlskrona i evigheter, så äntligen fick jag återförenas med honom!! Jobbade onsdagen, torsdagen och fredagen och sen var det helg! I fredags var det dags för antagningen till hösten och ni förstår inte min oro som jag haft sedan jag liksom skickade in min ansökan. Men i fredags fick jag besked, JAG ÄR ANTAGEN TILL SISTA TERMINEN I KRIMINOLOGI!!! Ett halvår kvar och sen är jag klar med uni?? Å då har jag två examen?? Aeee nyp mig, är så glad!!! 
 
Efter jobbet på fredagen drog jag hem fort som attan och sedan plockade jag upp Alexandra från station för att åka vidare till Emmas landställe! Det var så kul att få vara där ute igen och få umgås en hel helg med mina bästavänner! Jag svävade på rosa moln på fredagen efter mitt antagningsbesked så allt var bara perfekt!! Vi hade också så fint väder hela helgen så jag är riktigt nöjd! 
 
Fredagen bestod av att handla mat, äta god mat och umgås hemma! Lördagen spenderade vi halva dagen i Norrtälje, så kul att se staden, det var så fint! Vi promenerade runt och käkade sen lunch på en restaurang precis vid ån. När vi kom hem tog vi ett dopp och sedan körde jag och Alexandra lite fyrhjuling, så jävla kul!!! Blev en sen middag i vanlig ordning, men så mysigt att kunna sitta ute vid 22-tiden och det är fortfarande ljust!! Vi spelade lite spel men efter 02 var det dags att sova, vilken lång dag! 
 
Söndagen blev det sovmorgon, långpromenad och sedan åkte vi till Väddö för att käka lunch på Bonden&Burgaren, ett riktigt populärt ställe! De gjorde sina egna burgare och glass, men vi blev tillräckligt mätta efter burgarna, men de var goda!! Vi stannade och köpte lite mer käk innan vi for hem. Väl hemma tog vi alla en nap och bara tog det lugnt. Blev pizza till middag och halv 10 drog jag och Alexandra hemåt. Haft en fantastisk helg och är så tacksam för alla minnen! 
 
Igår var det dags för veckans första arbetspass och det gick hyfsat fort! Hängde med H på kvällen, vi käkade middag, tog en långpromenad och tittade på Vikings! Idag har det inte hänt så mycket, har städat båda badrummen då jag var bortrest i helgen, hehe, plockat undan i rummet och bara tagit det lugnt. Nu ska jag dock strax röra mig till Alexandra så ska vi bara hänga, supermysigt!! 
 
Vi hörs snart igen!! Här kommer en bildbomb från bravaderna som skett i juli månad! PUSS!!♥
 
När jag och Cornelia var hemma hos Alexandra förrförra veckan gjorde vi en massa gott!! Introducerade dem till baconlindade dadlar men de var inte superförtjusta i det... VA?! 
Häng hos Alexandra med Emma och Cornelia! 
Catering till festen, så gott! 
Efterrätten gjorde dock min mamma! Hon är så duktig, allt var så gott! 
Badade med Emma och Teddy förra veckan när det var supervarmt, det var underbart!! 
Framme på landet och Elton var glad! 
Så fina vyer!! 
Fredagens middag! 
Här var klockan typ 22.30?!?! 
Morgonmys med Teddy!! 
Framme i Norrtälje! 
Blev käk på Åtellet! Riktigt fin utsikt vid restaurangen. 
Åker definitivt tillbaka till Norrtälje! 
Så kul att köra! 
Grillat till middag på lördagen med. De renoverar köket så vi kunde endast grilla, men det gick lika bra för det! 
Promenad i skogen! 
Badpojken Elton! 
Framme i Väddö och på Bonden&Burgaren! 
Duktiga Elton ;-)
Sista kvällen! Så nöjd♥