Söndag 30 November 14| Närmar sig slutet

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans! Har tagit en paus från lussebullsbbakandet, är helt slut i hjärnan. Har varit hemma och hjälpt till hela dagen så har känt mig som en riktig exemplarisk dotter, men nu tycker jag att jag förtjänar att få vila lite! Så ska sitta här och skriva av mig lite innan jag går och hjälper till igen, sedan blir det en tidig natt! 
 
Igår så var jag på stockholmsmässan med min bror och det var riktigt nice. Jag fick se Hodor från Game of Thrones!!! Det var riktigt häftigt och var typ den enda anledningen till att jag följde med. Pratade även lite med honom och tog ett kort, jag var så himla pinsam. Blev helt starstrucked, haha! Blev käk på Taco Bar innan vi for hem. 
 
När jag kom hem hade jag det ganska bråttom, en timme kvar tills jag skulle vara hos Cornelia. Så fick duscha snabbt och fixa mig snabbt. Kom en halvtimme sent men tror inte hon hade räknat med något annat, lol. När jag kom dit hälsade jag på tjejerna så satt vi och åt snittar, lyssnade på god musik och tjattrade på. Vid 23.00 tog vi tåget till stan för att dra till Marquise. Har aldrig varit där innan så såg fram emot det! 
 
Marquise var riktigt nice!! Slog alla mina förväntningar och är definitivt en favorit hos mig nu, musiken var så jäkla bra och dansgolven var också bra. Lagom stort och trevliga människor. Att de stänger klockan 05.00 är också en bra fördel. Vi stannade till halv 5 innan det blev traditionellt nattkäk på McDonald's och sedan traskade vi mot tåget. Finns så jäkla störda människor där ute, flera grabbar som kom fram och var helt läskiga. Tack och lov att vi hade varandra, fyfan för att vara tjej ibland. 
 
Kom hem vid 07.00 och deckade direkt. När vi tog bussen från station var det flera som var på väg till jobbet, haha så kul! Jag hade i alla fall en jätterolig kväll utan något alkohol i blodet, så idag har jag mått bra, jätteskönt! Blev en billig utgång men jag kan festa utan alkohol! Men nu orkar jag inte festa på ett tag haha. 
 
Nu ska jag röra på mig och hjälpa mamma, ikväll får jag äntligen äta min första lussebulle, wooop wooop!!! Hörs imorgon sötisar, puss! ♥
 
Gandalf!! 
Smygfotade Hodor..
Vågade tillslut gå fram sen!! =)
Käk! 
Inne på Marquise, älskar när det blir sådant här ljus!! 
Brudarna!! 
Blev takeaway från vårt lokala hamburgareställe idag, sååå gott!! Blev även mammas debut =)

Till alla studenter därute

Bilder med citat Permalink0

Fredag 28 November 14| Lever knappt

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans!!!! I'M ALIVE!!! Haha, alla människor som följer mig på sociala medier måste trott att jag varit död de senaste dagarna då jag är en flitlig användare av IG, blogg, FB osv.. Är det något jag inte har? Har liksom tumblr också men det är i princip bortglömt, men ändå! I alla fall, jag är här och jag lever! Nu ska ni få lite uppdatering =) 
 
I onsdags hade jag mitt första pass på mitt nya jobb, i klädbutik! Passet var 8 h men det gick ändå hyfsat fort. Hade en väldigt snäll och duktig handledare, sjukt driven människa så man tog åt sig väldigt mycket. Otroligt duktig försäljare också. På torsdagen började jag 05.00 (!!!!!!) så jag fick knappt någon sömn där emellan. Kände mig som en zombie när jag gick upp. Ville bara att dagen skulle ta slut så fort som möjligt. Hade även kassautbildning i slutet av dagen med två andra nya tjejer och de hade precis börjat sitt pass medan jag var i slutet på mitt så de var aspepp medan jag ville springa därifrån, haha. Men det gick bra, kunde mycket mer än dem, kändes bra haha ;-)
 
När jag kom hem duschade jag och träffade sedan Bella därefter. Tog inte ens en powernap, starkt av mig! La mig vid 20.00 igår, mina fötter värkte och min hjärna var helt sömnig. Så detta är vad jag gjort de senaste dagarna, inte hunnit med något mer. Men nu är det äntligen helg och den här helgen kommer bli riktigt kul! Alltid nice med fullspäckade helger, visst? Även första advent på söndag! Hur snabbt går inte tiden egentligen??? 
 
Nu ska jag röra på mig, mycket saker att göra idag, måste hålla mina ögon öppna, är fortfarande ganska trött. Men det ändras nog snabbt! Ha en bra fredag peeps, vi hörs! Puss ♥
 
Bildbrist så blir denna, saknar min fina kusin, tur att det inte är långt kvar tills vi ses igen!! 
Till top