/ Inköp /

Old/new shopping

Den här bilden hittade jag i min kamera (höll på att rensa) och insåg att jag inte visat upp den (ja, jag behöver visa upp ALL min shopping haha). En glittrig jersey klänning jag köpte på Monki förra sommaren, använder den fortfarande och älskar den. Lätt att klä ner/upp! 
Okej, sommaren var ju ett år bort. Här har vi mössor jag köpte i vintras, haha. Den första är från Even&Odd och den andra är från Samsøe Samsøe, mitt favoritmärke när det kommer till mössor och halsdukar. Har redan en svart mössa från Samsøe Samsøe men ville ha en som var lite mer stilren då den andra är mer street. 
 En handväska från Becksöndergaard i ormskinnimitation och jag älskar den. Används flitigt! 
Mobilskal och stickers från holdit, älskar!! 
(NYA!!!) byxor från &Other Stories, dessa är så sjukt snygga och &Other Stories är ett märke jag verkligen förälskat mig i på senaste. Andra bilden är lånad från deras hemsida för att visa upp brallorna lite bättre. De svänger lite vid fötterna och jag älskar det. 
En jättefin kofta från COS, sjukt tjock material och passar perfekt vid lite kyligare kvällar. COS var verkligen längesedan jag handlade från men de hade så mycket fint, så dit kommer jag definitivt snart tillbaka till! 
Hårklämmor från H&M i massa pastelliga färger!