Fredag 30 September 11| Ett år kvar av min tandställning!

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans. Hjälpte precis mamma med maten, ibland måste man hjälpa till här hemma, eller hur? Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Sov till halv 12 och tog tåget till Sollentuna vid halv 1. Skulle till tandläkaren för att fixa min båge, ha ha. Så när jag hade min tid vid 1 fixade dem det, tog väl 5 min så drog hem direkt efter. Träffade Theresa och hennes vän Ludvig också på tåget, så det var jätteroligt. Vi hade så roligt på tåget att både jag & Theresa grät av skratt. En tjej som satt med oss skrattade också, det var ganska roligt, ha ha! När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, duschade och träffade min älskling Alexandra en stund också!
Igår när jag gick ut med Lady så träffade jag Elias & Pierre så jag umgicks med dem. Ringde dit Moa också så hon kom efter ett tag. Vid 2 kom även Stina & Desirée, så vi blev värsta stora gänget, ha ha. Jag, Moa, Stina & Desirée drog hem vid 4 till mig och då kom även tre efterlängtade brudar och joinade oss. Nämligen Rita, Bella & Amanda. Vi hade mysigt!
Senare på kvällen gick jag & Bella och åt på kina restaurang, vi fick en riktig bitter servitris, irriterande som f*n. Tänker absolut inte dra dit igen! Efter det åkte vi till Rita, tittade på Friends with benefits igen, fast det blev nog mer snack. Men hade en rolig dag igår! Studiedagar i mitt ♥
Nu ska jag snart äta och sen ska jag möta Bella, ha en bra Fredagskväll sötnosar, sup inte bort era hjärnceller =) ♥
Puss!
Ha ha, fin bild jag gjorde på Photoshop förra veckan? Borde gjort den lite bättre, "färgat" mitt ansikte lite mer..

Dumma cancer..

Life of Sofie Permalink0
Jag tror att rubriken talar för sig själv. På två veckor har jag nu fått höra att två personer i min omgivning har fått diagnosen cancer. Jag blir stum, jag klarar inte av sånt. Jag ställer mig frågan hela tiden, varför finns cancer och vad vill den oss? Jag menar, ingen mår bra utav det. Gör den oss starkare? I don't think so. Har vi inte tillräcklig med problem här i världen? Ska vi få ännu ett problem? Jag orkarorkarorkar inte. I våras förlorade jag och mina vänner en man i cancer. Det är det värsta jag har varit med om, det tär på en så himla mycket. Så fort jag hör att någon har fått cancer tänker jag direkt på döden. Det känns som att jag måste förbereda mig nu, så att inte när någon försvinner kommer jag hamna i depression. Jag vet inte hur jag ska arbeta med det här. Det känns som att det är något jag aldrig kommer att kunna acceptera. Men vem kommer?
Alla som känner någon där ute som har cancer eller har förlorat någon i cancer, ni är aldrig ensamma och kommer aldrig att vara. Det finns så många här ute som alltid kommer sitta i samma båt som dig och på det sättet känns det bra. För du är inte ensam om den här dumma sjukdomen. Jag ber er, sluta aldrig hoppas, för hur mycket du än får uthärda och ledsen du kommer vara, så förlora aldrig hoppet. För jag kommer aldrig ♥
Jag som svor på att aldrig ta kort på mitt leende nu med tänderna öppna bara för att jag inte ville visa min tandställning. Men vet ni vad? Jag struntar fullständigt i det nu, för det finns värre problem att ta itu med.

Onsdag 28 September 11| Låååånghelg!

Life of Sofie Permalink0
Hej sötnosar! Åt precis middag med min älskade familj, man ska aldrig underskatta sin familj! Jag kan berätta allt för dem, tro mig, mina vänner vet det, ha ha. Kanske jag berättar för mycket ibland, men jag är en sån person, om jag har något i huvudet kan jag inte gå runt och tänka på det, jag måste säga det till personen. Nu handlar det inte om hemligheter, utan vad jag själv gör/tycker och tänker osv.. Ibland är det som sagt bra och ibland lite mindre bra =)
Igår bloggade jag tyvärr inte, var bokstavligen hela dagen i Kista! Först hade jag skola, ämneshandledning, så det är ganska onödigt att vara i skolan, men det är bra att man går dit så att man gör klart sitt plugg, ifall man stannar hemma, då blir det ju bara "plugg". Men det var skönt så vi gjorde klart all plugg igår sen så drog jag & Alexandra till Ekilla en stund, saknar fortfarande den skolan. Men det är så sjukt, alla nya elever på skolan är så otroligt smååå. Jag kan inte tro att jag har varit så där liten, har jag?! Hehe, lite komiskt. Sen drog vi hem och väntade in Emma. Vid halv 3 åkte vi in till Kista. Vi shoppade och åt på McDonald's. Vid klockan 6 gick vi och såg Friends with benefits, riktigt bra film! Det är så kul att Justin Timberlake satsar på skådespelaryrket, han är riktigt bra! Sen är Mila Kunis så otrooooligt vacker! Det är taskigt att man kan vara så fin, ha ha. Efter filmen gick jag till Jackie för att få ett par nya Hunters, mina gick sönder efter andra gången, spännet gick sönder så jag lämnade tillbaka dem och fick ett par nya, det var grymt! Sen fick jag även en skokartong den här gången, det var bra! Kom hem vid halv 10 och då gick jag och la mig nästan direkt.
Idag har vi haft en ganska lång skoldag. Vi har haft Samhällskunskap, Engelska där vi redovisade om något australienskt/engelskt, lunch, Svenska där vi fick titta på en gammal men ganska rolig kortfilm baserad på en novell, matte och sist idrott. Fick reda på lunchen att vi hade teori på idrotten och inte skulle ha någon fysisk aktivitet, att jag hade glömt bort det!!! Jag som gick runt och kånkade på en asstor väska full med kläder, kul. Vi fick sluta 35 minuter tidigare på idrotten, jätteskönt!
Efter skolan har jag inte gjort så mycket, städat mitt rum och sådär. Tar det nog bara lugnt ikväll och kollar på någon film med syster, men nu är det äntligen låååånghelg! Ska bli så otroligt skönt. Ta hand om er nu sötnosar, puss ♥
Tråkig affisch..
Vackra Mila!
Till top