DÄR ÄR JU MIN SON!!!

Life of Sofie Permalink0
I Måndags på svenskan fick vi se en liten kortfilm som handlade om en gåta vi skulle lista ut. Det gick till såhär, en pojke och hans pappa var på en lekplats och när de skulle gå över en väg kommer en bil i jättehög hastighet och kör på dem båda, pappan dör omedelbart medans sonen får åka fort till sjukhuset. Väl på plats bestämmer de sig för att de måste operera honom. När han opereras säger kirurgen: "Men det där är ju min son!", sen slutar det i den händelsen. Sen fortsätter den där folk på Plattan får svara på den gåtan, vissa trodde att han var bög och hade en man som blev en andra pappa för sonen. Så vem var den här kirurgen? Joo, svar: hans mamma! Sen fortsätter filmen och då berättar intervjuaren för folket som gissade, många dog av skratt och undrade hur de kunde vara så dumma, ganska rolig, men jag har inte kommit till saken. Så jag skrev på vår grupp på Facebook: "DÄR ÄR JU MIN SON!" och då blev det kommentarer i överflöd. Där det bl.a stod grattis till mig & Mustafa, grattis till vår nya bebis som ska komma och vad den ska heta. De skojar med mig & Mustafa rätt ofta, ha ha det är kul, men ibland får de se på arga Sofie, hi hi. Så i alla fall, Mustafa hade inte sett allt det här på Facebook för han var ute i uppehållsrummet så sen när lektionen börjar så går han in och då börjar ALLA att applådera. De visslar och skriker grattis, ha ha alltså det var så kul att jag nästan började gråta av skratt. Det var lite pinsamt men det var galet roligt, ville skriva det här i Måndags men då skulle nog det inlägget ta upp hela sidan, ha ha. Men nu vet ni! =)

Onsdag 30 November 11| 10 månader kvar med min tandställning!

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans. Väntar på att min pappa ska komma hem så jag får åka till min dotter, internt skämt, ha ha. Idag har det inte hänt så mycket, skola som vanligt. Kom tack och lov inte försent den här gången på morgonen, förra Onsdagen när jag kom försent började hela min klass att applådera, hur pinsamt som helst, ha ha. Måste ta upp en till pinsam sak, men det är ganska mycket att förklara, får göra det i ett annat inlägg.
Men hur som helst, hade samhällskunskap, webbutveckling, svenska, matte och idrott idag. Vår längsta dag, jobbigaste lektionen är webbutveckling då vi jobbar i 2 timmar och vår lärare kan vara rätt jobbig ibland. På idrotten hade vi basket, det är så himla tråkigt! Bara roligt att se på, ha ha. Stackars Christian gjorde illa sig, krya på dig =(
Har inte gjort så mycket sen min hemkomst. Har bara kollat på OTH och försökt tvinga pappa att köpa hem McDonald's för att passa på nu mamma är bortrest. Liksom vilken förälder blir inte glad av att inte behöva laga mat och köpa hem färdig mat?!?!?! Nej nej, inte min pappa i alla fall. Han vill att vi ska äta pölsa, fyyyyfaaen. Det är hur äckligt som helst. Jag tror han passar på att laga den maträtten nu när mamma är i Danmark, han får inte laga den maten när mamma är hemma, ha ha sköna pappa!
Men nu orkar jag inte skriva, skriver senare. Puss ♥
Har haft min tandställning i 8 månader nu och nu är det bara 10 månader kvar, yeeeeej!

WOOORD

Bilder med citat Permalink0
Till top