/ Life of Sofie /

Fredag 19 November 21| En månad senare

God kväll bloggen!! Här är jag, livs levande! Jisses, det var ändå ett tag sedan nu och jag märker verkligen att jag blivit äldre (LOL) för det känns verkligen i kroppen när jag har haft så mycket att stå i och inte kunnat multitaska såsom jag kunnat tidigare, vilket givetvis gjort att bloggen blivit lidande. Än är det inte mot sitt slut! 
 
Mycket har hänt vi sedan sist sågs men en stor nyhet är att jag tagit en kandidatexamen och kan nu kalla mig AKADEMIKER!! Det är helt galet och jag har fått nypa mig i armen sedan dess, jag har äntligen nått ett delmål och det är helt fantastiskt! Om några månader tar jag nästa (förhoppningsvis!!) nästa kandidatexamen och då har jag alltså en dubbelexamen? Så jävla kul och häftigt!! Den nästsenaste tentan jag skrev gjorde att jag knåpade ihop 180,5 hp - som jag dessutom fick VG på! Vilket kvitto den dagen var! 
 
Nog om skryt av mig själv (LOL), bortsett från detta har massa annat roligt hänt! Vi är nu inne på vår sista delkurs som är examensarbetet! Eller vi har ett seminarium på måndag i delkursen vi hade innan, men den har gått parallell med examensarbetet men avslutas på måndag och där går vi i äntligen i mål för tidigare kurser och kan köra examensarbetet i full fart! 
 
Jag har även varit i Malmö en vecka och kom hem nu i onsdags kväll, skulle egentligen varit på Centralen 21.30 men var inte framme förrän 23.30, underbart!! Jag hade en fantastisk vecka i Malmö och det var så kul att vara samlad med familjen/släkten igen. Främsta anledningen till att vi åkte dit var för att gå på min kusins dotters dop men vi passade på att stanna lite längre också! Hann med massa skoj, fick även träffa min kusin Rebecca som jag inte sett sen förra året i Schweiz så det var superkul! 
 
Igår var jag hemma nästan hela dagen och satt med plugg, innan det var dags att röra mig mot stan för att käka middag med min tjejkompis Olivia på Pas d'Art, tidigare Wienercaféet, så kul att se vad den nya verksamheten handlade om! Supergod mat och fantastisk mat!! Tror ni inte jag hade otur med tågen igår också? Tog mig 3 h innan jag var inne i stan, FRUKTANSVÄRT! Jag sätter mig inte på ett tåg på resten av året alltså, haha! Men Olivia var så snäll som väntade på mig och vi hade en jättetrevlig kväll!
 
Idag har jag suttit med mina uppsatspartners och gjort klart arbetet som ska vara till den sista seminariet på måndag och sedan har jag hängt med Bella, supermysigt! Nu om en stund ska jag åka till H och ha filmkväll, perfekt avrundning på denna fredag! Imorgon ska jag träffa Emma & Alexandra och som jag saknat dem!! 
 
Nu kommer jag bjussa på en bildbomb så håll i er!!! Lovar att det inte dröjer en månad till nästa uppdatering, har liksom bävat inför detta inlägg då det känns som att det har varit så mycket att catcha upp om och speciellt redigera alla bilder!! Så värre än såhär kan det inte bli till nästa gång ;-) Ha en fin helg allesammans! PUSS!!! ♥
 
 
 Jag har varit på dop för älskade lilla Teddy! Det var en så fin höstdag och Emma och Fredrik hade gjort så fint inför dopet! Jag bidrog med kolasnittar som jag bakade kvällen innan, de vart supergoda! En riktigt härlig lördag i slutet på oktober! 
Söndagen spenderade jag i skogen med familjen för att plocka mer svamp, vi fick flera kassar igen! Så nice! 
Hann med en dejt med Alexandra och Emma innan jag for iväg till Malmö, en mysig torsdagskväll! 
Första eftermiddagen i Malmö, min kusin tog mig till Espresso House för lite sen lunch/fika! 
Spenderade en natt hos min kusin Cecilia och då fick jag äntligen mysa med älskade Penny igen och blev bjuden på libanesisk afton, supergott! 
Dopet hölls i Makedonska Ortodoxa Kyrkan och de hade ordnat så fint! 
Jag och Rebecca drog vidare på lördagkvällen till Lilla torg för lite drinkar och hamnade på Moosehead bar! Jag testade Pornstar Martini för första gången, den var supergod! Å Rebecca blev introducerad till vit sangria som hon också gillade! 
Söndagen (farsdag) käkade jag brunch på Atrium som jag ville testa i Malmö och jag fullkomligt älskade inredningen och likaså fikat/maten! Dit kommer jag definitivt tillbaka till! 
Resten av söndagen spenderades på Vellingeblomman, sjukt stor affär! Å kolla bara deras trädgård? Anpassat efter säsong! 
I måndags var jag på Malmö Museum, en för historia och sedan på Teknik- och sjöfartens hus! 
Måndag kväll drog jag och Rebecca till L'enoteca Vinbar, ett annat ställe jag velat testa! Drack supergod vitt vin och pratade om allt med Rebecca, vi fick tillfälle till att catcha upp om allt som hänt det senaste året ♥
Tisdagen var slöhäng men middagen avslutades på Aiko där jag testade udonnudlar för första gången! 
Sista måltiden i onsdags blev på 400 grader, vilken pizza!! 
Igår på Pas d'Art! Ser ni vilken restaurang?? Jisses!!!