Shopping is my cardio

Inköp Permalink0
Titta på detta bedårande plagg! Det är inte svart! I själva verket är det senapsgult! Ja, ni tror säkert inte era öron så därför tänkte jag att ni kanske tror med era ögon när ni läser detta, tänk vad ens sinnen kan spela en spratt! Formen är supersnygg och att det är en insydd choker gjorde mig såld, ni finner den på Gina Tricot! 
Stickad kofta från H&M. Har fått dille på mysiga koftor, lägligt när perioden för det är i princip slut. Typiskt mig att aldrig timea till något! 
När jag var i Skåne och hälsade på min släkt fick jag testa detta lilla kit som min kusin hade då jag glömt concealern hemma. Den rödnyanserade tonen i mitten passade mig utmärkt och jag älskade att det var i krämform, tyckte det gick in bättre i min hud. Har en från NYX som jag knappt använt då den är i flytande form. Jag som velat testa lite nya produkter! Denna är från MakeUp Store till alla möjliga olika blemmor i ansiktet, därav de tre olika färgerna. Kan varmt rekommendera denna! Finns i ljusare/mörkare toner med. 
Nytt träningsset! Detta var faktiskt en present från mina föräldrar som tyckte jag förtjänade nya gymkläder, hur gulligt? Vem älskar inte presenter mitt i vardagen? Tröjan är från SOC och tycker den är så snygg att jag kan tänka mig använda den i vardagen, haha. Träningsbyxorna är från Adidas! 

Blogglista

Life of Sofie Permalink0

1. Tre guilty pleasures? Pepsi Max (!!!!!), konstant uppmärksamhet från vissa personer och handla för pengar jag inte har. 

2. När grät du senast och varför? Motvind i livet och utmattning. 

3. När kan du vara dig själv till 100 %? Kan inte se mig själv att inte vara till 100 % jämt, idag håller jag aldrig tillbaka hur jag är. Tillåter ingen trampa på min integritet idag. 

4. Tre saker du avskyr? Outbildade individer som talar om objekt de inte har någon koll på överhuvudtaget, sexism och söndernoppade ögonbryn. 

5. Hur är/var du i skolan? Respektfull och väldigt clownig. Förhalade mycket mina läxor men tyckte alltid det var angeläget med bra betyg. 

6. Vad blir du stressad av? Att inte veta den exakta känslan på vad folk har eller ger mig för signaler. Jag vill alltid ha det bekräftat, att läsa av räcker inte för mig. Då blir jag stressad. 

7. Hur tror du att andra uppfattar dig? Så som de uppfattar sig själva! Behandlar alltid folk så som de själv vill bli behandlade. Men det är klart att jag alltid är trevlig på första mötet, men sedan är det upp till dig! 

8. Hur uppfattar du dig själv? En väldigt snäll och nyfiken Duracellkanin. 

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam? När man ska försöka ta sig ur en konversation med någon gammal bekant man inte alls har lust att tala med, haha. 

10. Tre otippade saker om dig själv? Jag har alltid något blåmärke på min kropp, älskar mina korta naglar och prioriterar alltid fotbad innan semester. 

11. När känner du dig som vackrast? När jag vaknar på morgonen och min ansiktsolja har sjunkit in i huden och det är en slags stark lyster och fransarna är fortfarande böjda från gårkvällen och håret har hållit sin form. Sedan baddar jag ansiktet i vatten och hela känslan försvinner. Men när den stunden varar är den fin!

12. Något du funderar mycket över? Ja, men det är konfidentiellt! 

iPhone 7

Inköp Permalink0
 
Wooohooo!! Igår klickade jag äntligen hem en iPhone 7! Min iPhone 5s har jag haft i mer än 3 år nu så det var äntligen på tiden! Jag kände mig lite småt galen och beställde en i nyansen guld! Har alltid haft mina mobiler i svart (okej inte min Sony Ericson i mellanstadiet som var skrikrosa) och min iPad är svart, men nu var jag själv trött på svart och detta var inte påtvingat från någon! Ganska otroligt? Lite framsteg mot en färgrikare värld! Här under visar jag tre skal jag köpte till, alla från Ideal of Sweden, så himla snygga skal allesammans! Nu har jag skal så det räcker för ett väldigt bra tag. Längtar tills dessa är i min ägo!! 
 
 
 


Till top