..

Bilder med citat Permalink0
Varför känns det som att allt är förstört
när vi inte ens påbörjat någonting
varför känns det som att jag inte vet vem du är
när vi ändå känt varandra så pass länge
varför känns det som att du inte kan bli min
när det enda du säger är att du älskar mig
varför är kärlek så jävla förbannat svårt? 
kärlek är det värsta och bästa i ditt liv.

Ojoj, snart 1000 Bilder!!

Bilder med citat Permalink0

Lördag 26 Januari 12| Bloggsug!

Life of Sofie Permalink0
Hej allihopa! Allt bra? Själv är man ganska trött och har bara degat idag och gjort i princip ingenting, men det är skönt ibland! Igår hade jag däremot en väldigt fartfylld och rolig dag. Hade skola som vanligt, därefter var det fotbollsturnering som vi gick och tittade på det. Det är fotbollsturnering varje fredag, ganska underhållande, killarna är rätt roliga ibland ;-)
 
När jag kom hem vid 17.00 stressade jag mig in i duschen sedan skulle jag föna och platta det. Sedan måste man ju sminka sig och välja en outfit, så bra att välja det i sista sekunden, tidsoptimisten Sofie! Jag var klar i tid men däremot inte Stina, vi skulle hem till Sushila för att fira henne som hade blivit 19! Vi körde dit i racer fart, bara jag som älskar att åka bil när det går fort och så dunkar man hög musik samtidigt? Tror knappast det =) När vi kom dit käkade vi god mat, pratade och skrattade. Härligt umgänge! Sedan blev det lite dans och tårta. Sushilas kompis Ronja hade gjort en jättegod Nutella tårta, muuums. Men dock väldigt mäktig, så fick dela min bit med Lovelin, he he. 
 
När alla hade smältit sin tårta körde vi beerpong, eller vinpong, eftersom vi hade vin i glasen istället för öl, ha ha. Jag körde med Michael mot Lehandro, Stina och Roshaan. Jag och Michael vann, vi var bäst! Jag hade nästan aldrig kört det förut men jag var grym ändå, lät Stina dricka många gånger ;-) Vid 23.00 drog jag, Marc, Stina, Miranda och Jesper till en annan fest i Sigtuna. Det var inte så mycket folk i början men sen ploppade det in mer och mer människor och tillslut var vi mer än 100 personer, galet! Det var grym musik och stämning, allt var jättekul! Kom hem vid halv 4 och då somnade jag direkt, en grym Fredag med andra ord! 
 
Ikväll får vi se vad som händer, är inte sugen på att festa, har ju på mig imorgon också, vi är lediga på måndag, himla nice! Ska i alla fall träffa Bella och det ska bli trevligt, vi får som sagt se vad som händer, ha en trevlig lördag babes, puss! ♥
 
Söta Sushila! Grattis än en gång sötnos! 
Bästa John & jag.
Vinpong, ha ha!
RÖÖÖÖJ!!
Konst???
Random bild. Alltid kul att kolla dagen efter i sitt album, massor med bilder som man inte visste att man tagit ;-)
Till top