Vecka 22

Life of Sofie Permalink0
(x) Göra klart SO uppsatsen!!! - Tisdag
(x) Träna - Tisdag
() Syrran kommer hem, yeeeeeeeeej! - Onsdag
() LEDIGA! - Torsdag
() LEDIGA! - Fredag

Måndag 30 Maj 11| 9 skoldagar kvar!!

Life of Sofie Permalink0
God kväll alla. Ska snart kolla på film, tror att det blir I am number 4, såg en liten bit igår hemma hos Emma. Hann inte skriva igår så berättar om gårdagen nu istället. Blev väckt klockan 10 av min mamma, var bokstavligen helt död. Började fixa mig och så, sen så åkte vi till kyrkan där min söta lillebror tog sin konfirmation. Kyrkan var proppfull som vanligt men man träffade en massa trevliga och roliga människor och gudstjänsten var väldigt fin. Den slutade vid halv 12 någon gång och efter det fick man stå och vänta utanför lokalen där vi skulle sitta och äta, vi väntade till klockan 2!!!! Och jag hade inte ätit någon frukost, så jag var riktigt hungrig.

Men vid 2 kom vi äntligen in och då fick vi meze, alltså massa förrätter. Det var guuuuudomligt! Haha, när jag satt med mina vänner vid bordet och fick en massa meze (det tog aldrig slut!) så frågade jag om vi hade fått vår varmrätt än, jag är inte så van med libanesisk mat, så jag trodde att någon av förrätterna var våran huvudrätt, mina vänner bara satt och skrattade åt mig och sa att varmrätten kommer snart, hehe. Men det var trevligt och gott, Marius fick öppna sina presenter, han fick en massa fina saker. Av oss fick han ett Tomas Sabo korshalsband, ganska vanligt med korshalsband på konfirmation eller hur? Haha. Vi kom hem vid 6-tiden så då hade vi varit där nästan hela dagen, men det var trevligt och riktigt roligt. Grattis än en gång min söta lillebror!

Vid 7 kom Alexandra hit och då gjorde vi får fysikuppsats som vi redovisa idag, fick MVG på den, så det var super. Sen drog jag till Emma som sagt, vi snackade om massa saker, gick ut med hennes lilla söta hund Elton och sen så tittade vi lite på I am number 4 också.

Idag har det inte hänt så mycket, skola som vanligt sen var jag med Emma, lika trevligt som alltid att vara med min bästis, hihi. När jag kom hem var jag tvungen att städa, såg ut som ett bombnedslag, dem har nämligen äntligen satt upp våran parabol, har varit utan tv-kanaler i ett år fast jag har haft min tv i ett år!! Så dem var tvungna att flytta runt alla möbler i mitt rum för att sätta in någon box i mitt rum, men nu är det rent i alla fall!

Nu orkar jag inte skriva mer, blev en bok. Skriver senare, puss ♥


Inne i kyrkan.

Tv-team och hela köret var med under hela gudstjänsten. Tror att det sänds på någon arabisk kanal senare.

Min lillebrooor!

Konfirmanderna.

Jag, Marius, mamma & mormor.

Vackert dukat.

Maria & Marius.

Marius & söta Sergio.

Marius, Sergio & Rebecka.

Vackra Teodora & Marius.

Milo steker!

Gillade du ditt korshalsband? =)

Sötnos, det första han gör nu när han tagit konfirmation är att synda!!

Fina tårtor.

Fullt ös?!

Sötnosen Sergio!

Söt unge, haha =)

Lördag 28 Maj 11| En kärlekssaga.

Life of Sofie Permalink0
God kväll alla. Ska snart lägga mig efter en rolig dag. Hade skola som vanligt, efter skolan så var jag med Emma, Alexandra & Claudia. Vi satte oss på en pizzeria och käkade, riktigt mysigt och sen kom även Moa och joinade oss. Efter någon timma drog vi hem till Emma och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom även in på några hjärtskärande ämnen så det blev tårar men allt fungerade bra och vi pratade om hur vi skulle göra, jag älskar mina vänner ♥

Vid 8-tiden kom Daniels flickvän, hennes föräldrar och två systrar. Kan säga såhär, Daniels flickvän är inte hans flickvän länge till. Det är därför min mormor & morbror kom hit, för hans skull och för att träffa Daniels flickväns föräldrar. Flickvännen är syrian och alla syrianer som läser det här förstår hur det blir innan ett giftermål. Killen måste träffa tjejens föräldrar ganska ofta och göra allt för att imponera på dem och visa att man är den rätte. Ibland kan jag tycka att den syrianska traditionen är väldigt fin eftersom man måste kämpa för tjejen, visa att man älskar henne så otroligt mycket att man går igenom ett helvete (nästan ett helvete, det är jobbigt!) för hennes skull och verkligen bevisar det. Syrianska traditionen i mitt ♥

Nu orkar jag inte skriva mer, är alldeles för trött. Skriver mer imorgon idag, puss! ♥


Älskar den här bilden, snart har jag en egen hund.. ♥

Till top