Söndag 30 Mars 14| Grym lördag!

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans. Har precis pausat upp ett OTH avsnitt, är på sista säsongen nu och på ett sätt vill jag bara att serien ska ta slut så att jag har sett klart hela serien men sen blir jag bara ledsen av tanken på att det inte kommer finnas kvar några avsnitt, serien är så bra! Men men, får trösta mig med en ny serie efteråt! 
 
Igår kväll så firade vi Amanda som hade blivit 18. Jag, Alexandra och Bella fixade oss hemma hos Bella vid halv 7 och festen började halv 8 så var inte ute i så god tid, haha. Isak och David hämtade oss prick halv 8 och vi hade inte kunnat fixa oss särskilt mycket, men det fick duga, höhö. Vi släppte av Alexandra och hämtade sedan Stina innan vi for iväg. På vägen såg vi två jättestoooora älgar, vi stannade för att kolla på dem och jag skrek och var så rädd, jag tänkte att de skulle attackera oss, haha. När de började röra på sig skrek Isak och satte gasen i botten, som tur rörde de sig inte mot oss utan tillbaka in mot skogen, haha. Häftig syn! 
 
När vi kom fram minglade vi, alla var så fina! Såg verkligen ut som en bal på slottet, fanns fotograf, en röd matta etc. Verkligen påkostat och jättefint! Vid 8 fick vi gå ner i matsalen vi skulle sitta och det var sååå fint, de hade verkligen gjort det så fint. Vi hade bordsplacering och jag och Bella hade bästa bordet. Vi satt med Maria, Rita, Andreas och Pierre. Man fick även en utmaning som ingen annan skulle veta om och den skulle man göra under kvällen. Jag skulle samla in tamponger från alla tjejer under kvällen, haha. Bella avslöjade hennes och berättade att hon skulle skåla för Amanda varje halvtimma, haha det var så kul. 
 
Det var jättegod mat och bra underhållning under hela kvällen. Theresa och Jennifer var kvällens värdar och de var riktigt duktiga. Det var även flera tävlingar under kvällen och vårt bord gick verkligen all in, vi vann till och med alltihop, haha! Vid 12-halv 1 efter efterrätten åkte vi hem. Jag sov hos Bella och var så slut. En riktigt grym lördag, tack finaste Amanda! 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt och ska fortsätta göra det. Ska försöka lägga mig tidigt också, är trött. Hade velat gå på Rockskivan ikväll men antar att man inte kan gå på alla... Aja, skriver senare. Puss ♥
 
Mingla lite. 
Fina Stina och Bella! 
Vackra Jennifer, Theresa och Isak! 
Sooo pretty!! 
Maaat i mängder! 
Bästa Maria och Pierre! 
Andreas och kameraskygga Rita.
Woohooo! 
Lite peeps.
Värdarna! 
Pierres utmaning var att gå ut från toaletten med papper i byxorna och låtsas som att han inte visste om det, haha!!! 
Ledsen Rita..
Godisätar tävling, vi kom 2:a!!!
Marias utmaning var att hålla ett hyllningstal, väldigt roligt!
"Lite" av fikan, höhö.
 
Rolig idé med tomteblossen när vi sjöng för Amanda! 
Taggad Stina! 
Taggad Pierre!!!
Vackra Amanda! 

Lördag 29 Mars 14| Nice weekend!

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans. Sitter och väntar på Bella så kan lika gärna döda lite tid med att blogga här. What's up? Vad händer denna lördag? Själv så jag strax åka till Maxi och handla åt mamma och sedan köpa ett par strumpbyxor. Efter det ska jag och Bella fixa oss lite smått inför Amandas 18-årsfest ikväll. Golden Globe tema vilket innebär finklänning/finskjorta, så det är jättekul med tema! Så det är vad som händer denna lördag! Har även blivit bjuden på en 20-årsfest och sen är det en grym DJ som spelar idag på ortens nattklubb, men måste tyvärr prioritera något! Alltid när man inte har något att göra så händer inget, men när man väl blir bjuden på något händer det massa saker samtidigt, så irriterande!! 
 
Igår så hade jag skola från halv 10 till 3. Hade fotografisk bild, historia och filosofi. Under lunchrasten hade vi även möte med vår studievägledare där hon visade oss hur vi skulle söka till universitetet, men jag visste redan långt innan så det var ganska onödigt för mig, haha. På kvällen träffade jag Bella, Alexandra och Cornelia. Vi myste med tacos hemma hos Bella och sedan gjorde vi massa roliga filmer på min mobil, har världens bästa funktion på min kamera, den är långsam vilket gör att allting ser roligare ut! Vi drog senare till Cornelia och bara myste ännu mer! En bra fredag! 
 
Nu orkar jag inte skriva mer, har massor att göra. Är igång med träningen också! I torsdags gymmade jag och Emma i lite mer än en timme och idag gick jag och Alexandra upp vid 11.00 för att gå på en timmas PW, nu jävlar kör vi!! Hörs senare, puss ♥
 
Dennis tog min mobil i torsdags och tog kort på sig själv, rolig syn när man märkte det, haha!
Taaacos!
Bella har lite kött på sin gräddfil, hahaha!!
Cornelia tog en rolig snap på Bella, var tvungen att printscreena, höhö!

What a great place it would be

Bilder med citat Permalink0
Till top