Tisdag 30 Juni 09| I <3 Nusnäs!

Life of Sofie Permalink0
Hej på er. Vad har ni för er? Sitter här i sängen med Stina, vi ska snart dra och bada. Igår kväll kom Stina & Moas faster hit med deras kusin Douglas, han är en söt liten kille. Vi åt middag, badade och allt möjligt. Imorse vaknade vi vi halv 12 och då gick vi och tog ett morgondopp, det var riktigt varmt fast solen hade inte kommit fram då. Efter det drog vi ut med båten, mysmys.

Idag ska vi bara vara här i stugan och ta det lugnt, bada och allt möjligt. Imorgon åker vi in till Mora för att kanske handla och käka på glassbaren. På Torsdag kväll då åker jag hem härifrån och då blir det ingen mer Nusnäs på hela sommaren, för twinsen åker ju på konfirmationsläger i 3 veckor, hur ska jag klara mig utan dem?!

Nu ska Stina blogga, vi hörs gullungar. Sköt om er♥


Igår vid middagen.

Moa & Stina, sötnosar!

Deras nya badbalja (inte helt klar än), deras gamla blev snodd!

Var på väldigt spralligt humör igår när vi skulle till vattnet, hehe..

Deras nya båt!

Douglas och Moa vid vattnet.

Stina låtsas kör, haha!

Douglas och Stina påväg till båten.

Nu får Stina köra!

Påväg till en ö som heter Tjuvholmen.

Tjuvholmen.

Dagens outfit

Dagens outfit Permalink0

Linne - Från någon marknad i Spanien (systers)
Shorts - VILA + skor, solglasögon och örhängen, hehe..

Måndag 29 Juni 09| Hos twinsen i Nusnäs

Life of Sofie Permalink0
Hej på er! Nu är jag framme i Nusnäs, Dalarna. Eller jag har vart här sen tjugo i 12. Gick upp vid 7 idag, sen drog jag & pappa till ICA för att köpa lite gott sen fortsatte vi till Uppsala där jag tog tåget till Nusnäs. Resan tog tre timmar och tio minuter, det gick väldigt fort!

När jag kom fram mötte de upp mig, sen drog vi till ICA Maxi och handlade lite mat och sånt. När vi kom fram till stugan packa jag upp och så tog vi ett dopp i sjön, sen har vi fikat, legat ute i solen och läst böcker och badat ännu mer. Snart kommer deras faster och deras kusin hit, vi kanske åker ut med deras båt som de köpte idag! Eller så badar vi igen, haha!

Men nu ska vi äta middag, vi hörs kanske senare. Puss ♥

Jag har glömt att fota vissa grejer, men det har Stina gjort så ska bara vänta tills hon har bloggat så får ni lite bilder =)


Lilla Moa i sängen och pysslar med sin mobil!

Man kan aldrig ha för mycket skor, eller hur? =)
Till top