/ Life of Sofie /

Fredag 31 Januari 20| Slutet

Halli hallå allihop!!! Cornelia fattar referensen, haha!! 
 
Hur är det med er? Så underbart med helg! Jag vaknade utvilad imorse och startade dagen med att platta håret men det var typ totalt jävla onödigt för efter min promenad blev det krulligt igen, haha! En av nackdelarna med att ha krulligt hår, så fort det är fuktigt så går det tillbaka till det ursprungliga! Aja, plattar om det imorgon, för det är då det "gäller"! 
 
Igår eftermiddag spenderade vi kvällen hos några familjevänner, åt god mat tillsammans och hade det mysigt mitt i veckan! Är det bara jag som tycker det är så viktigt att ha saker att se fram emot mitt i veckan? Jag kan aldrig bara "leva för helgerna", såååå tråkigt! När jag väl var hemma så kollade jag på lite Grace & Frankie som nyligen släppt sin 6:e säsong, ÄLSKAR den serien!! Januari månad har varit så bra serie månad, Sex Education, Chilling Adventures of Sabrina och Grace & Frankie har släppts! Tre av mina favoritserier, snacka om att jag spenderat mycket tid framför skärmen, haha! 
 
Idag har inte varit så händelserikt, än i alla fall! Jag har städat båda badrummen som jag gör typ varje helg så det är skönt att det är fixat! Sedan har jag kollat mer av Grace & Frankie och är snart på säsongsfinalen, så har ingen aning om vad jag ska börja kolla på då? Ni ba: "sluta vara så beroende av serier kanske???", hahaha typ! Men det är så avslappnande att titta på lite serier innan man ska lägga sig eller har någon "break", så får se vad jag hittar! Har hört mycket gott om den svenska serien Kalifat, någon som sett och kan rekommendera? 
 
Ikväll ska jag träffa Emma och möjligtvis Alexandra som har rört sig till orten denna helg, underbart!! Har inte träffat henne på evigheter och saknar henne så mycket!!! Oavsett om inte jag och Alexandra ses ikväll så ska vi ses imorgon då hon och jag ska på en 25-årsfest ihop som jag ser så fram emot! Något jag också ser fram emot imorgon är att det är 1:a februari!! HALLELUJAH!! Snart är denna helvetesvinter över och ingen är gladare än jag, haha!! 
 
Nu ska jag börja avrunda, vi hörs i nästa inlägg! HA EN FANTASTISK HELG!!! 
 
PUSS!! ♥
 
Världens sötaste Julia! 
Såååå gott!!